Πολιτική

«Πού είστε παιδιά;» είπε ο Κασσελάκης σε εργαζομένους – Τι του απάντησαν [vid]

«Πού είστε παιδιά;» είπε ο Κασσελάκης σε εργαζομένους – Τι του απάντησαν [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [370617] ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Η ΑΥΓΗ" ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ειδικότερα, προσερχόμενος στην Κουμουνδούρου για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, Στέφανος Κασσελάκης κατευθύνθηκε προς τους εργαζόμενους της «Αυγής» και του «Κόκκινου» που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο

Νέα συγκέντρωση έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν την Πέμπτη οι εργαζόμενη της «Αυγής», με τους οποίους είχε σύντομη συνομιλία ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Ειδικότερα, προσερχόμενος στην Κουμουνδούρου για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, Στέφανος Κασσελάκης κατευθύνθηκε προς τους εργαζόμενους της «Αυγής» και του «Κόκκινου» που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο.

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων τού είπε «θέλουμε μια τίμια και βιώσιμη λύση για την “Αυγή” και το Κόκκινο». Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «όχι εδώ, θα σας δω επάνω». O κ. Κασσελάκης προσερχόμενος είπε στους εργαζομένους : «Γειας σας παιδιά, πού είστε, πώς πάει» με τους εργαζόμενους να απαντούν: «εδώ είμαστε. Εσείς πού είστε;».

Αυτή την ώρα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με κύριο αντικείμενο την κατάσταση στα μέσα ενημέρωσης του κόμματος.  Ο Χρήστος Τζίφας, εκπρόσωπος των εργαζομένων της «Αυγής» στην ΕΠΗΕΑ είπε ότι «τα χειρότερα σενάρια για εμάς έχουν επιβεβαιωθεί. Από την πρώτη στιγμή λέγαμε ότι το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της “Αυγής” δεν λύνει κανένα πρόβλημα και δεν συνοδεύτηκε τότε από κανένα βιώσιμο σχέδιο για την επόμενη μέρα».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, η διοίκηση έχει στείλει πρόταση στο κόμμα για την εξυγίανση και τη βιωσιμότητα των δύο μέσων, η οποία έχει διανεμηθεί στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και με βάση αυτή την πρόταση θα γίνει ενδελεχής συζήτηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments