Πολιτική

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα μέσα ενημέρωσης του κόμματος

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα μέσα ενημέρωσης του κόμματος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα μέσα ενημέρωσης του κόμματος

Η διοίκηση έχει στείλει πρόταση στο κόμμα για την εξυγίανση και την βιωσιμότητα των δύο μέσων

Συνεδριάζει αυτή την ώρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με κύριο αντικείμενο την κατάσταση στα μέσα ενημέρωσης του κόμματος.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της εκπροσώπου του κόμματος, η διοίκηση έχει στείλει πρόταση στο κόμμα για την εξυγίανση και την βιωσιμότητα των δύο μέσων «Αυγή» και «Στο Κόκκινο» η οποία έχει διανεμηθεί στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και με βάση αυτή την πρόταση θα γίνει ενδελεχής συζήτηση.

Κασσελάκης: Οι 5 πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών

«Πυρά» με στόχο την κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον απόηχο των πυρκαγιών που έπληξαν την Αττική, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάζει μέσω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει, στην περίπτωση που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Μεταξύ των 5 προτεραιοτήτων που θέτει, αναφέρεται στην «κάλυψη 3.500 κενών θέσεων στην Πυροσβεστική», στην παροχή «νέων οχημάτων», αλλά και στην «άμεση αλλαγή του θεσμικού πλαισίου της Πρώτης Αρωγής»

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Οι πολίτες που φταίνε οι ίδιοι για τη φωτιά στο σπίτι τους. Οι «λίγοι πληγέντες». Η κλιματική κρίση που είναι…εγχώρια. Οι «πρωτόγνωρες κηλιδώσεις» και οι «φωτιές WUI». Το marketing της Αριστείας και του μάνατζερ Μητσοτάκη έχει καταρρεύσει. Τις τελευταίες μέρες, πολλοί με συγχαίρετε για τις δράσεις μας στο πεδίο και αναγνωρίζετε την αντιπολίτευση που κάνουμε, αλλά με ρωτάτε, “εσείς τι θα κάνατε διαφορετικά”; Σας παρουσιάζω λοιπόν τι θα κάνουμε όταν γίνουμε κυβέρνηση. Και δεσμεύομαι ότι στην επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το ελληνικό κράτος θα στέκεται επιτέλους δίπλα στους πολίτες του.

  • 1. Δημιουργία Ανεξάρτητης Εθνικής Αρχής Πολιτικής Προστασίας, για να ξεφύγει επιτέλους η πολιτική προστασία από την κομματοκρατία.
  • 2. Κάλυψη 3.500 κενών θέσεων στην πυροσβεστική με προτεραιότητα στους εποχικούς πυροσβέστες. Δημιουργία ειδικού κλάδου δασοπυροσβεστών.
  • 3. Νέα, καινούρια, καλύτερα οχήματα. Παραγγελία νέων Λέοπαρντ.
  • 4. Σύσταση Διαρκούς Επιτροπής Αποκατάστασης όπου θα εκπροσωπούνται με αποστολή την άμεση κατάρτιση συγκεκριμένου, ειδικού, σχεδίου αποκατάστασης της εκάστοτε πληγείσας περιοχής.
  • 5. Άμεση αλλαγή του θεσμικού πλαισίου της Πρώτης Αρωγής».
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments