Trash

To αινιγματικό μήνυμα του πρώην της Λόπεζ την ημέρα που κατέθεσε την αίτηση του διαζυγίου της από τον Άφλεκ

To αινιγματικό μήνυμα του πρώην της Λόπεζ την ημέρα που κατέθεσε την αίτηση του διαζυγίου της από τον Άφλεκ

Πηγή Φωτογραφίας: Alex Rodriguez and Jennifer Lopez [Image Credit: Vogue]

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είχε αρραβωνιαστεί την Λόπεζ και σκόπευε να την παντρευτεί

Την ημέρα που η Tζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες, ο πρώην σύντροφός της, Άλεξ Ροντρίγκεζ, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ένα αινιγματικό μήνυμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη New York Post (@nypost)

Η σχέση της Tζένιφερ Λόπεζ με τον θρύλο του μπέιζμπολ, Άλεξ Ροντρίγκεζ, ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2017. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2019 και αποφάσισαν να χωρίσουν τον Μάρτιο του 2021, λίγο καιρό πριν συνδεθεί και πάλι η διάσημη τραγουδίστρια με τον Μπεν Άφλεκ. Μάλιστα, η Tζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ είχαν προγραμματίσει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2020, αλλά λόγω του κορονοϊού ο γάμος του ακυρώθηκε.

Ο Άλεξ Ροντρίγκεζ λοιπόν, όπως αναφέρει δημοσίευμα του TMZ, δημοσίευσε στις 20 Αυγούστου ένα αινιγματικό μήνυμα στο Instagram, το οποίο είχε ως αποδέκτη την πρώην αγαπημένη του, Τζένιφερ Λόπεζ και τις επιλογές της όσον αφορά την προσωπική της ζωή.

«Είτε πηγαίνεις προς τη μία είτε προς την άλλη κατεύθυνση, θα μπορούσες κάλλιστα να είσαι εσύ αυτός που θα αποφασίσει την κατεύθυνση» ανέφερε η ανάρτηση.

To μήνυμα φαίνεται ιδιαίτερα αιχμηρό, αν σκεφτεί κανείς ότι η Λόπεζ-η οποία επέλεξε να καταθέσει η ίδια αίτηση διαζυγίου χωρίς την παρουσία δικηγόρου- έλυσε τον διετή αρραβώνα της με τον Ροντρίγκεζ εβδομάδες πριν αναζωπυρώσει το ειδύλλιο με τον Μπεν Άφλεκ το 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments