Ελλάδα

Εκτροχιάστηκε τρενάκι σε λούνα παρκ στην Πιερία – Τραυματίστηκε στο χέρι ένα εξάχρονο αγόρι

Εκτροχιάστηκε τρενάκι σε λούνα παρκ στην Πιερία – Τραυματίστηκε στο χέρι ένα εξάχρονο αγόρι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi//Εκτροχιάστηκε τρενάκι σε λούνα παρκ στην Πιερία – Τραυματίστηκε στο χέρι ένα εξάχρονο αγόρι

Οι γονείς κάλεσαν την αστυνομία και έκαναν μήνυση στους υπεύθυνους

Λίγο έλειψε να σημειωθεί νέα τραγωδία σε λούνα παρκ αυτή τη φορά στην Πιερία, όταν ένα τρενάκι στο οποίο επέβαινε ένα εξάχρονο αγόρι εκτροχιάστηκε.

Πριν το ατύχημα, το τρενάκι έβγαζε σπίθες, με το παιδί να τραυματίζεται ελαφρώς στο χέρι του, αφού κατάφερε να κρατηθεί και δεν έπεσε αυτό. Η κίνηση του μικρού παιδιού ήταν αυτή που απέτρεψε τα χειρότερα αφού θα μπορούσε να έχει χτυπήσει στο κεφάλι. Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια των γονιών του, οι οποίοι βιντεοσκοπούσαν τις ευχάριστες στιγμές.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR η μητέρα του εξάχρονου αγοριού περιγράφει όσα έγιναν στο λούνα παρκ.

«Στις 12/8 το βράδυ, είχαμε πάει στο λούνα παρκ με την οικογένειά μου και ο μεσαίος μου γιος, 6 ετών, μου ζήτησε να ανέβει στο τρενάκι. Όταν τον ανέβασε ο σύζυγός μου, πήγε να του βάλει τη ζώνη αλλά ο χειριστής του είπε δε χρειάζεται. Και μετά από λίγες περιστροφές που έκανε το τρενάκιακινητοποιήθηκε. Ήρθε σε λίγο ο χειριστής, το έθεσε σε λειτουργία και ξεκίνησε το βαγόνι που ήταν ο γιος μου να βγάζει σπίθες από τις ρόδες κάτω…», είπε αρχικά.

«Διένυσε λίγα μέτρα και εκτροχιάστηκε μόνο το βαγόνι του γιου μου. Έπεσε προς τα προστατευτικά κιγγκλιδώματα, τα παρέσυρε και εκείνα και γύρισε στο πλάι και προς τα κάτω το βαγόνι. Το παιδί μου είναι μικρό. Ευτυχώς, κρατήθηκε μόνος του από το σίδερο και δεν έφυγε από το τρενάκι. Θα μπορούσε να είχε φύγει και να είχε χτυπήσει το κεφάλι του στο έδαφος. Χτύπησε λίγο το χεράκι του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments