Ελλάδα

Λούνα παρκ: Ο πατέρας του 19χρονου έκανε αυτοψία με δικό του πραγματογνώμονα [vid]

Λούνα παρκ: Ο πατέρας του 19χρονου έκανε αυτοψία με δικό του πραγματογνώμονα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [371422] Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Ο πατέρας του 19χρονου με 2 δικηγόρους του και τεχνικό σύμβουλο βρέθηκαν στους χώρους του λούνα παρκ και είδαν ξανά από κοντά το μηχάνημα κάνοντας τη δική τους αυτοψία όπως είχε πει ήδη από χθες ο πατέρας ότι θα γίνει

Ο πατέρας του 19χρονου με 2 δικηγόρους του και τεχνικό σύμβουλο βρέθηκαν στους χώρους του λούνα παρκ και είδαν ξανά από κοντά το μηχάνημα κάνοντας τη δική τους αυτοψία όπως είχε πει ήδη από χθες ο πατέρας ότι θα γίνει. Όπως μεταδίδει ο Χρήστος Χατζημίσης συγκινητική ήταν ωστόσο η στιγμή όταν ανάμεσα σε σίδερα και λαμαρίνες ο πατέρας βρήκε την παντόφλα που φορούσε ο 19χρονος Γιάννης εκείνο το βράδυ. Λύγισε εκείνη την ώρα ο πατέρας. Πήρε την παντόφλα, την έπλυνε και την έβαλε στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι ήταν από τα αγαπημένα του υποδήματα τα συγκεκριμένα.

Ο πραγματογνώμονας του πατέρα κατέγραψε αναλυτικά την κατάσταση των μηχανημάτων ώστε να δοθούν περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα και να προχωρήσει η διαδικασία επίρριψης ευθυνών.

Νωρίτερα, ο πατέρας του νεαρού πήγε στο δικαστικό Μέγαρο της Χαλκιδικής στον Πολύγηρο προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας και στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας με τους δικηγόρους του προκειμένου να ενημερωθούν για τη μέχρι τώρα διαδικασία.

Χθες, ο πατέρας του άτυχου 19χρονου, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις και αφού πέρασε διαχωριστική κορδέλα στο σημείο, είδε από κοντά το μοιραίο παιχνίδι διαπιστώνοντας και ο ίδιος την άθλια κατάσταση των μηχανημάτων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments