Ελλάδα

Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για το λούνα παρκ που σκοτώθηκε ο 19χρονος [vid]

Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για το λούνα παρκ που σκοτώθηκε ο 19χρονος [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για το λούνα παρκ που σκοτώθηκε ο 19χρονος [vid]

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι λένε πως δεν ήξεραν ότι η εγκατάσταση δεν είχε άδεια

Ο χρόνος στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής μοιάζει σαν να έχει παγώσει μετά τον τραγικό θάνατο του Γιάννη που άφησε την τελευταία του πνοή σε λούνα παρκ μπροστά στα μάτια της μητέρας και των δύο αδερφών του. Το κλίμα είναι βαρύ με τους κατοίκους να μην μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί στην περιοχή τους και τις αποκαλύψεις για τα παιχνίδια της μοιραίας εγκατάστασης που βλέπουν το «φως» να σοκάρουν.

Οι περαστικοί κοιτούν τα παιχνίδια του λούνα παρκ, που σφραγίστηκε και σκέφτονται πως αυτό το μέρος θα έπρεπε να δίνει χαρά στα παιδιά και όχι να τα οδηγεί στον θάνατο. Τέτοιες σκέψεις κάνει και ο κ. Γιάννης, ο οποίος μιλώντας το πρωί της Παρασκευής 23/8 στο ΕΡΤΝews τόνισε ότι και τα εγγόνια του που ζουν στο εξωτερικό, στο Βέλγιο και έρχονται στη Χαλκιδική για διακοπές και πήγαιναν πολύ συχνά εκεί και έπαιζαν.

«Δεν ξέραμε ότι το λούνα παρκ δεν είχε άδεια»

«Δεν ξέραμε ότι δεν είχε άδεια ή ότι δεν ήταν τακτοποιημένος και ότι λειτουργούσε κανονικά. Ο ιδιοκτήτης ήταν ένας απλός άνθρωπος, που άνοιξε μάλιστα και λίγο παρακάτω άλλο ένα λούνα παρκ.

Είμαστε εδώ τα καλοκαίρια είκοσι χρόνια και είναι κρίμα… Γίναμε γνωστοί για λάθος λόγους. Τα εγγόνια μου έχουν κάνει τραμπολίνο, αλλά έχουν ανέβει και στις καρέκλες, το έμαθα μετά που έγινε το τραγικό γεγονός οπότε καταλαβαίνετε πώς νιώθω» επεσήμανε ο κ. Γιάννης.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το λούνα παρκ

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το λούνα παρκ στη Χαλκιδική, που βρήκε τραγικό θάνατο ο 19χρονος. Οι παραλείψεις και οι παρατυπίες, φαίνεται να έχουν ως αφετηρία τους την 15η Μαΐου, όταν και ξεκίνησε η χωρίς άδεια λειτουργία της μοιραίας επιχείρησης.

Αν και το λούνα παρκ ήταν ανοιχτό για τρεις ολόκληρους μήνες χωρίς γνωστοποίηση, δηλαδή από τις 15 Μαΐου μέχρι τις 19 Αυγούστου, δεν είχαν κινηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο επιχειρηματίας διατηρούσε και δεύτερο λούνα παρκ στην περιοχή της Χαλκιδικής το οποίο επίσης σφραγίστηκε καθώς λειτουργούσε και αυτό χωρίς άδεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments