Γεωπολιτικά

Λεπτομέρειες για τους πιθανούς στόχους μετώπου του αντίστασης ως απάντηση στο Σιωνιστικό καθεστώς

Λεπτομέρειες για τους πιθανούς στόχους μετώπου του αντίστασης ως απάντηση στο Σιωνιστικό καθεστώς

Πηγή Φωτογραφίας: Mashregh news

Την παραμονή της επιχείρησης του μετώπου αντίστασης, έχει ληφθεί μια λίστα με στρατιωτικούς και οικονομικούς στόχους των Σιωνιστών που είναι πιθανό να στοχοποιηθούν, οι οποίοι βρίσκονται στο Τελ Αβίβ, την αυτοαποκαλούμενη πρωτεύουσα των κατακτητών και τη στρατηγική πόλη της Χάιφα.

Τις τελευταίες ώρες, η ανησυχία των Αμερικανών και των Σιωνιστών έχει αυξηθεί επειδή γνωρίζουν πολύ καλά τις διαφορετικές και εκπληκτικές επιχειρήσεις του μετώπου της αντίστασης ως απάντηση στις δολοφονίες (Fouad Shekar, ο ανώτερος διοικητής της Χεζμπολάχ , το μαρτύριο αρκετών μαχητών και διοικητών) Η Ιρακινή Λαϊκή Κινητοποίηση και ο Μάρτυς Ismail Haniyeh, επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς) επίκειται.

Μετά το σχέδιο αυτοκτονίας στην πόλη Majdal Al-Shams, Αμερικανοί και Σιωνιστές πραγματοποίησαν κοινές και αλυσιδωτές επιθέσεις στον Λίβανο, το Ιράκ και το Ιράν, και με αυτή την περιπέτεια (η επιλογή της δολοφονίας και του ανοίγματος νέων αξόνων πολέμου στην περιοχή και της υπέρβασης όλων των κόκκινων γραμμών Νόμιζαν ότι οι εξισώσεις στην περιοχή της Δυτικής Ασίας θα άλλαζαν υπέρ τους, αλλά τώρα που κατάλαβαν ότι η απάντηση της αντίστασης είναι δυνατή από πολλές επιχειρησιακές πηγές, με πιθανή στόχευση στρατιωτικών βάσεων και οικονομικών αρτηριών της πόλης Το Τελ Αβίβ, η αυτοαποκαλούμενη πρωτεύουσα των εισβολέων, και η στρατηγική πόλη της Χάιφα βρίσκονται σε σοκ και πανικό.

Καθορίζοντας την απόσταση μεταξύ των συνοριακών περιοχών του Ιράν, του νότιου Λιβάνου, του Ιράκ, της δυτικής Συρίας και της βόρειας Υεμένης με τα κατεχόμενα, είναι πιθανό οι επιχειρήσεις εναντίον της σιωνιστικής εγκληματικής συμμορίας να πραγματοποιηθούν από κοινού από διάφορες πηγές και αυτό το ζήτημα έχει πολλαπλασιαστεί. την ανησυχία της συναίνεσης της Ουάσιγκτον Διότι γνωρίζουν ότι αυτή η αποφασιστική και αξέχαστη απάντηση θα αλλάξει τους υπολογισμούς των Αμερικανών με τέτοιο τρόπο που δεν θα περάσουν πλέον τις κόκκινες γραμμές.

 στρατηγικά κέντρα της πόλης της Χάιφα που είναι πιθανό να στοχοποιηθούν στις επιχειρήσεις του μετώπου αντίστασης και είπε: Η στρατιωτική βάση Ramat David όπου η 109η, 110η, 117η και 193η μοίρα του η αεροπορία του καθεστώτος είναι παρούσα Ο κατακτητής μπορεί να είναι ένας από τους στόχους.

Αυτή η πηγή πεδίου δήλωσε ότι αυτή η βάση συνδέεται με την παράκτια πόλη της Χάιφα από τον βορειοδυτικό άξονα και πρόσθεσε: Το διυλιστήριο της Χάιφα βρίσκεται στα βορειοανατολικά της πόλης και κοντά στην ακτή και εάν στοχοποιηθεί, θα προκαλέσει βαριά κάνει ζημιά στην οικονομία του κατοχικού καθεστώτος

Η παραλιακή πόλη της Χάιφα βρίσκεται στα δυτικά της κατεχόμενης Παλαιστίνης και είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική πόλη μετά το Τελ Αβίβ και το Κουντς. Αυτή η πόλη συνδέεται με τη Μεσόγειο Θάλασσα από τον δυτικό άξονα και με το Τελ Αβίβ (την αυτοαποκαλούμενη πρωτεύουσα του σιωνιστικού καθεστώτος) από το νότο, και βρίσκεται 160 χλμ. από την Ιερουσαλήμ από τον ανατολικό άξονα και έχει πληθυσμό περίπου 200 κατοίκους χιλιάδες άνθρωποι και 300 χιλιάδες άνθρωποι στα προάστια είναι κάτοικοι

Η βάση της 27ης Μοίρας της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας στο διεθνές αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν στο Τελ Αβίβ είναι επίσης πιθανό να συμπεριληφθεί στον κατάλογο των στόχων του μετώπου αντίστασης. Η αεροπορική και στρατιωτική βάση Palmachim κοντά στην πόλη Rishon Letzion, η οποία βρίσκεται νότια του Τελ Αβίβ και συνδέεται με την πόλη Ashdod από τα βορειοανατολικά, είναι επίσης πιθανό να είναι ένας άλλος στόχος.

Αυτή η σημαντική βάση φιλοξενεί διάφορα μοντέλα ελικοπτέρων και drones, και σύμφωνα με ορισμένες πηγές, μαχητικά F-35 σταθμεύουν σε αυτή τη βάση. Αυτή η βάση είναι η τοποθεσία του αμυντικού συστήματος της Πολεμικής Αεροπορίας του Σιωνιστικού Στρατού, το οποίο χρησιμοποιείται ως ολοκληρωμένη ομπρέλα προστασίας για την αντιμετώπιση απειλών πυραύλων, και από την άλλη πλευρά, είναι ο τόπος εκτόξευσης διαστημικών πυραύλων και ένα ζωτικό αρχηγείο στην πόλεμο κατά της Γάζας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχει πιθανότητα οι αεροπορικές βάσεις Tel Nof, Ramon, Ramat David, Navatim, Hatzer, Hatzerim μαζί με τα αεροδρόμια πεδίου “In Shemer, Birgifgafa και Avuda” να στοχοποιηθούν στις επιχειρήσεις του μέτωπο αντίστασης, και φυσικά σε Αυτό είναι σημαντικό μεταξύ των αντιδράσεων των αραβικών χωρών συμπεριλαμβανομένης της Ιορδανίας, της Αιγύπτου και της Σαουδικής Αραβίας.

Φυσικά, το μέτωπο της αντίστασης έχει δώσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στις αραβικές χώρες που βρίσκονται καθ’ οδόν προς την επιχείρηση, εάν αναλάβουν δράση για να υπερασπιστούν τους Σιωνιστές και χρησιμοποιήσουν τα αμυντικά τους συστήματα, αναμφίβολα θα στοχοποιηθούν και αν ο πόλεμος επεκταθεί, Ο επόμενος στόχος θα είναι οι δεξαμενές και τα διυλιστήρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments