Lifestyle

Παντρεύονται Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν: Ο κρυφός γάμος στα Χάνια

Παντρεύονται Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν: Ο κρυφός γάμος στα Χάνια

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@evridiki_valavani)

Ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη

Σε λίγες ημέρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Γρηγόρης Μόργκαν επισημοποιούν τη σχέση τους και παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο στα Χανιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η δημοσιογράφος και ο μουσικός θα ενώσουν τις ζωές τους στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη ενώ θα ακολουθήσει πάρτι για οικογένεια, φίλους, πρώην Survivors και συναδέλφους σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα -στο ίδιο μαγαζί όπου πραγματοποιήθηκε το πάρτι της Κόνις Μεταξά και του Μάριου Καπότση.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κρατά σιγήν ιχθύος για το ευτυχές γεγονός, έχοντας επιλέξει συνειδητά να προστατέψει οτιδήποτε αφορά στην προσωπική της ζωή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να αναφερθώ στην καινούργια μου σχέση. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου, για όλες μου τις επιλογές. Αλλά πλέον έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στο Mega.

Το ζευγάρι αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Κρήτη, ολοκληρώνοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο του.

Ποιος είναι ο Γρηγόρης Μόργκαν

Ο Γρηγόρης Μόργκαν δεν είναι άγνωστος στο τηλεοπτικό κοινό. Το 2018 συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 “Nomads” καταφέρνοντας μάλιστα να φτάσει μέχρι τον τελικό.

O Γρηγόρης Μόργκαν είναι 45 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική καθώς είναι ντράμερ του συγκροτήματος BARB WIRE DOLLS ενώ παραδίδει και ιδιαίτερα μαθήματα.

Ο πατέρας του είναι Αμερικανός, ενώ η μητέρα του κατάγεται από την Καβάλα. Το τελευταίο διάστημα λίγο πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, είχε επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα μέχρι να ξαναμπεί στο στούντιο ηχογραφήσεων με το συγκρότημά του.Εκτός από τη μουσική, μεγάλη του αγάπη αποτελεί και το surf ωστόσο, ο αθλητισμός είχε μπει στη ζωή του πολλά χρόνια πριν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments