Lifestyle

ΣΚΑΪ: “Survivor” και “The Voice” ξεκινούν το φθινόπωρο – Τι θα γίνει με τη “Φάρμα” του Star

ΣΚΑΪ: “Survivor” και “The Voice” ξεκινούν το φθινόπωρο – Τι θα γίνει με τη “Φάρμα” του Star

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@thevoiceofgreece)

Ήδη έχει ξεκινήσει το κάστινγκ για «Διάσημους» και «Μαχητές» του νέου «Survivor» - Ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται πως θα αναλάβει την παρουσίαση του Voice

Αλλαγή δεδομένων εν μέσω θέρους για την prime time του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του Φαλήρου στη μετα-Κουτσαυτάκη εποχή προσανατολίζεται πλέον στην έναρξη -για πρώτη φορά- του «Survivor» στην πρεμιέρα της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή, το φθινόπωρο του 2024. Αυτό σημαίνει πως ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης θα βρεθεί απέναντι από τις πρεμιέρες όλων των ελληνικών σειρών στα υπόλοιπα ιδιωτικά κανάλια και στη δημόσια τηλεόραση αλλά και στη «Φάρμα» του Star.

Η απόφαση είναι σχεδόν ειλημμένη, πράγμα που σημαίνει πως το «Exatlon», ριάλιτι με παρόμοια χαρακτηριστικά με του «Survivor», αλλά με πιο αθλητικό χαρακτήρα, θα μετατεθεί για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής περιόδου, από τον Φεβρουάριο του 2025.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Voice of Greece (@thevoiceofgreece)

Μάλιστα, ήδη έχει ξεκινήσει το κάστινγκ για «Διάσημους» και «Μαχητές» του νέου «Survivor», ενώ πληροφορίες του «ΟΚ» αναφέρουν πως το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Λιανός γύρισε και το σχετικό τρέιλερ στην Κωνσταντινούπολη. Κάπως έτσι διαψεύδονται και οι φήμες που ήθελαν τον Λιανό εκτός «Survivor», λόγω της παρουσίασης του «The Voice», και νέο παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης τον Σάκη Κατσούλη. Αλλαγή μοιραία θα επέλθει στην παρουσίαση του μουσικού talent show. Οι τελευταίες πληροφορίες από το Φάληρο αναφέρουν πως εφόσον οι παραπάνω αποφάσεις τελεσιδικήσουν, ο Σάκης Ρουβάς θα μετακομίσει από τις «κόκκινες καρέκλες» του μουσικού talent show στην παρουσίασή του. Κάτι το οποίο έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, με την παρουσίαση του «X-Factor».

Την ίδια στιγμή, στην επιτροπή φαίνεται πως παραμένουν ο Πάνος Μουζουράκης και η Έλενα Παπαρίζου, ενώ αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Για τις δύο θέσεις coaches που απομένουν, βολιδοσκοπούνται οι Χρήστος Μάστορας (ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για την ταινία «Υπάρχω», στην οποία υποδύεται τον Στέλιο Καζαντζίδη), Γιώργος Μαζωνάκης, Μαρίνα Σάττι και Στέλιος Ρόκκος. Όσον αφορά στο νέο κύκλο του «Survivor», θα είναι σκληρότατο, σε επίπεδο ριάλιτι, ενώ και σε αυτό τον κύκλο δεν θα υπάρχει ψηφοφορία κοινού. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν λίαν συντόμως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments