Lifestyle

Σταύρος Σβήγκος: “Δε θα ήμουν κλειστός να πάω με άνδρα, δεν έχω τέτοια ταμπού εγώ”

Σταύρος Σβήγκος: “Δε θα ήμουν κλειστός να πάω με άνδρα, δεν έχω τέτοια ταμπού εγώ”

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/stavros_svigkos

Σταύρος Σβήγκος: «Το ερωτικό κομμάτι με την μητέρα του γιου μου έγινε πιο έντονο όταν έμεινε έγκυος»

Συζήτηση γύρω από τα ταμπού και τον πειραματισμό στον ερωτικό τομέα έκανε ο Σταύρος Σβήγκος με τη Δάφνη Καραβοκύρη στο sex podcast της.

Η συνέντευξη

Αναλυτικότερα, ο Σταύρος Σβήγκος παραδέχτηκε αρχικά: «Γενικότερα δεν έχω ταμπού κι έχω πειραματιστεί σε πράγματα που γεννιούνται εκείνη τη στιγμή, όχι να το αποφασίσω από πριν και να πάω στοχευμένα. Όποτε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, δεν έχει πετύχει ποτέ» και όταν η Δάφνη Καραβοκύρη τον ρώτησε ειδικότερα, ο ηθοποιός απάντησε ότι αναφέρεται σε κάλεσμα για ομαδικό σεξ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δαφνη Καραβοκυρη (@korikaravokiri)

«Δε γεννήθηκε, ήταν επί τούτου. Ένιωθα ότι ήταν σαν να μου έλεγαν “έλα να φάμε, να συζητήσουμε, να δώσουμε τα χέρια, εντάξει”. Δεν μπορώ έτσι, δε μου κάνει. Έγινε παρόλα αυτά, αλλά μέτρια. Έχει συμβεί και πετυχημένα. Δεν είμαι άνθρωπος με ταμπού. Και με ίδιο φύλο, με άνδρα δεν ήμουν κλειστός, απλώς δε μου βγαίνει. Δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοια ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Πάντα ήμουν ανοιχτός στις πιο… μεσημεριανές συνεντεύξεις και λέω: τι σας ενδιαφέρει, μπορεί να πηγαίνω με ό,τι θέλω, γιατί πρέπει να ξέρετε; Και κυκλοφορεί μετά ότι είμαι ή δεν είμαι (ομοφυλόφιλος) και στη γειτονιά μου λένε ότι ξέρουν ότι μου αρέσουν οι γυναίκες και γιατί δεν το λέω, τους απαντώ ότι δεν τους αφορά αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments