Πολιτική

Άδωνις σε Κασσελάκη: Μην βλέπετε τις ανθρώπινες τραγωδίες ως πολιτικό σας σωσίβιο

Άδωνις σε Κασσελάκη: Μην βλέπετε τις ανθρώπινες τραγωδίες ως πολιτικό σας σωσίβιο

Πηγή Φωτογραφίας: [365849] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024" / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Άκρον άωτον μνημείο λαϊκισμού η ανάρτηση Κασσελάκη.

Ακραίο λαϊκισμό και παραποίηση της πραγματικότητας για εσωκομματικούς, ουσιαστικά, λόγους καταλογίζει στον Στέφανο Κασσελάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Απαντώντας σε ανάρτησή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Υγείας κάνει λόγο για «άκρον άωτον μνημείο λαϊκισμού: εγώ είπα αυτό που ισχύει, ότι δηλαδή στα Περιφερειακά Ιατρεία ιατρούς έχουμε από την ίδρυση του ΕΣΥ Δευτέρα-Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο, οι κάτοικοι εξυπηρετούνται από τα πλησιέστερα Κέντρα Υγείας. Αυτό δεν έγινε επί θητείας μου, αλλά ίσχυε πάντα και επί Σύριζα».

Αναφερόμενος, στη συνέχεια, στο συγκεκριμένο περιστατικό, ο Άδωνις Γεωργιάδης τονίζει πως «δεν υφίσταται καμία ευθύνη του ΕΣΥ, ούτε καμία έλλειψη ιατρού. Η εκδημήσασα υπέστη ανακοπή σε ταβέρνα, είχε ειδικά θέματα, που λόγω ιατρικού απορρήτου δεν αποκαλύπτω, και ενώ και η νοσηλεύτρια από το Περιφερειακό Ιατρείο βρέθηκε εκεί για τις πρώτες βοήθειες σε 4’ και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το ΚΥ Δομοκού σε 20’, δεν κατέστη δυνατή η ανάταξη της καθώς είχε ήδη αποβιώσει».

Και ο υπουργός Υγείας καταλήγει, σημειώνοντας: «Κύριε Κασσελάκη επειδή έχετε εσωκομματικά προβλήματα μην βλέπετε τις ανθρώπινες τραγωδίες ως το πολιτικό σας σωσίβιο είναι ντροπή».

Επισημαίνεται ότι, πράγματι, είχε προηγηθεί σχετική ανάρτηση του Στ. Κασσελάκη, ο οποίος, κάνοντας κοπτοραπτική στις δηλώσεις του υπουργού Υγείας, ζητούσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, την αποπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη, σημειώνοντας πως «η δήλωση του υπουργού Υγείας «η ασθενής έπαθε ανακοπή Κυριακή και τα Σαββατοκύριακα δεν υπάρχουν γιατροί, κανένα κράτος δεν μπορεί να έχει παντού ιατρούς» είναι ακραίο δείγμα κυνισμού. Ξέρω ότι με τον κ. Γεωργιάδη μοιράζεστε τον ίδιο κυνισμό και την ίδια έλλειψη ενσυναίσθησης (το είδαμε από τα Τέμπη ως την Πεντέλη), αλλά η συγκεκριμένη δήλωση μπορεί να «θεραπευτεί» μόνο με άμεση αποπομπή του», ανέφερε προκλητικά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments