Πολιτική

Διαδικτυακός διαξιφισμός Πολάκη – Μωραϊτη

Διαδικτυακός διαξιφισμός Πολάκη – Μωραϊτη

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

"Μπράβο Παύλο, βούτυρο στο ψωμί των "87", αδίκησες τον Κασσελάκη".

Έντονο διαξιφισμό είχαν μέσω… Facebook, ο Παύλος Πολάκης με τον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη, με αφορμή το ζήτημα ηγεσίας που έθεσε στον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Χανίων κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Όλα ξεκίνησαν με την ανάρτηση και την πρώτη αντίδραση του Παύλου Πολάκη μετά την αποκάλυψη του ηχητικού ντοκουμέντο σχετικά με τα όσα είπε ο βουλευτής Χανίων σήμερα στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «ο ίδιος θα κάνει ό,τι είπε» σημειώνοντας δε, πως «δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση».

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης σημειώνει ότι το parapolitika.gr μετέφερε ακριβώς τα λεγόμενα του στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ διερωτούμενος μάλιστα με σκωπτικό ύφος πώς ήρθε στην κατοχή του το συγκεκριμένο ηχητικό. «Πολύ θα ήθελα να μάθω που τα βρήκαν γιατί εγώ ούτε γράμμα δεν στέλνω», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

Αναφορικά με το θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Πολάκης τονίζει ότι «είναι σαφέστατο το τι είπα και το τι θα κάνω». «Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση», υπογραμμίζει ο βουλευτής Χανίων βάζοντας στον κάδρο των ευθυνών τον Στέφανο Κασσελάκη και προαναγγέλοντας εμμέσως την υποψηφιότητα του.

Κάτω, από την ανάρτηση, ο Νίκος Μωραΐτης, του έγραψε «μπράβο, Παύλο! Βούτυρο στο ψωμί των 87. Έγινες ο μέγας χορηγός τους. Συγχαρητήρια!», αναφερόμενος στην συνεπακόλουθη αποχώρηση των εκπροσώπων των «87», με τον Κασσελάκη να τους δείχνει την “πότρα της εξόδου”, από την ψηφοφορία στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και στο κείμενο που δημοσίευσαν στο οποίο εξαπέλυαν επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη.

Αμέσως, ο βουλευτής Χανίων, άδραξε την ευκαιρία και του απάντησε με επίσης με ειρωνεία «Νικο ξαναφανηκες;; Πως αυτο; Ξεαπογοητευτηκες άλλη μια φορα;; Ελα σε παρακαλω πλεον!». Στο σημείο εκείνο, ο σχολιασμός μετατράπηκε σε κανονικό διάλογο με τον στιχουργό να απευθύνεται στον Παύλο Πολάκη και να του λέει πως δεν τον φοβάται. Ο βουλευτής Χανίων από την άλλη έσπευσε να του απαντήσει «σιγά μην σε απείλησα κιόλας» κατηγορώντας τον επίσης πως έχει «αλλάξει 10 φορές άποψη σε έναν χρόνο».

Ο Νίκος Μωραΐτης στην συνέχεια έβαλε μία ιδεολογική χροιά στην συζήτηση λέγοντας πως η Αριστερά δεν ταυτίζεται ούτε με Τσίπρα, ούτε με Κασσελάκη, ούτε με Πολάκη. «Εσείς θέλετε χειροκροτητές που να συμφωνούν σε όλα μαζί σας» έγραψε ο στιχουργός, συμπληρώνοντας πως «η Αριστερά είναι ο αδικημένος» και καταλήγοντας πως «τώρα εσύ αδικείς τον Κασσελάκη, πολλαπλάσια και ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ».

Από την άλλη, ο Παύλος Πολάκης του απάντησε εκ νέου λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Αριστερά δεν είναι ο αδικημένος, αυτά είναι η φιλευσπλαχνία της δικαωματικής “αριστεράς”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments