Πολιτική

Λινού: Δεν παραιτούμαι – Θα κάνω μήνυση στον Πολάκη [vid]

Λινού: Δεν παραιτούμαι – Θα κάνω μήνυση στον Πολάκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Λινού: Δεν παραιτούμαι - Θα κάνω μήνυση στον Πολάκη [vid]

Η Αθηνά Λινού σε δήλωσή της στο in.gr ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υποβάλλει παραίτηση, ενώ προανήγγειλε πως θα κινηθεί νομικά κατά του Παύλου Πολάκη

Η Αθηνά Λινού σε δήλωσή της στο in.gr ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υποβάλλει παραίτηση, ενώ προανήγγειλε πως θα κινηθεί νομικά κατά του Παύλου Πολάκη.

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ραγδαίες μετά τις καταγγελίες και την έρευνα που πραγματοποιεί ο προεδρος Κασσελακης για τους ισχυρισμούς κατά της κ. Λινου και το ινστιτούτο «Prolepsis».

Η κ. Λινού τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα παραίτησης, και πως η πρόθεσή της είναι να μηνύσει τόσο τον κ Παύλο Πολάκη, όσο και τα μέσα.

Ο Παύλος Πολάκης έχει εξαπολύσει σφοδρά πυρά εναντίον της βουλευτού για το ζήτημα των χρηματοδοτήσεων του Ινστιτούτου και στην οποία κ. Λινού «χρεώνεται» και η διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η σύγκρουση έχει προκαλέσει εσωκομματικές αναταράξεις, το οποίο φάνηκε και στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ Πολακης έθεσε θέμα ηγεσίας.

Σε ανάρτησή του την Τετάρτη, ο κ. Πολάκης σχολιάζοντας τη στάση της Αθηνάς Λινού κάνει λόγο για φασιστική συμπεριφορά καθώς όπως αναφέρει «φασιστικό είναι να μην απαντάς εδώ και 20 ημέρες σε τίποτα απολύτως επί της ουσίας σε αυτά που σου καταλογίζονται».

«Δεν μπορεί βουλεύτρια ενός κόμματος που καταγγέλλει το καθεστώς των απ’ ευθείας αναθέσεων, όπως έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τώρα, να έχει πρωτοστατήσει η ίδια σε σειρά απ’ ευθείας αναθέσεων και μάλιστα σε στενή συνεργασία με τη διακυβέρνηση και το περιβάλλον Μητσοτάκη. Τελεία και παύλα σε αυτό» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments