Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: 184 στελέχη ζητούν παραπομπή της Αθηνάς Λινού στην Επιτροπή Δεοντολογίας

ΣΥΡΙΖΑ: 184 στελέχη ζητούν παραπομπή της Αθηνάς Λινού στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Πηγή Φωτογραφίας: [367245] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αίτημα για παραπομπή της Αθηνάς Λινού στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν 184 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Αίτημα για παραπομπή της Αθηνάς Λινού στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν 184 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και κάποια μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, μετά τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης έχει εξαπολύσει σφοδρά πυρά εναντίον της βουλευτού για το ζήτημα των χρηματοδοτήσεων του Ινστιτούτου και στην οποία κ. Λινού «χρεώνεται» και η διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η σύγκρουση έχει προκαλέσει εσωκομματικές αναταράξεις, το οποίο φάνηκε και στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ Πολάκης έθεσε θέμα ηγεσίας.

«Δουλευόμαστε ψιλό γαζί και προφανώς αυτά δεν γίνονται αποδεκτά», δήλωσε ο βουλευτής Χανίων σχετικά με τον έλεγχο του Ινστιτούτου Prolepsis της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία έχει κόντρα μετά από την παρέμβασή της στη Βουλή.

«Την ίδια στιγμή που εμένα με έθεσαν εκτός ΚΟ με ένα στημένο και ψεύτικο κλάμα σε μισή ώρα χωρίς να με ρωτήσουν ή να με ειδοποιήσουν, χρειάζονται – λέει- έρευνα από «ανεξάρτητο τεχνοκράτη» για να βγάλουν συμπέρασμα για αυτά που αποκαλύφθηκαν για τη Λινού. Δουλευόμαστε ψιλό γαζί μου φαίνεται και προφανώς αυτά δεν γίνονται δεκτά», ανέφερε ο κ. Πολάκης σε τότε ανάρτησή του.

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ή στήνει παιχνίδια, ή προσπαθεί να κερδίσει χρόνο ενόψει εξελίξεων ή… δεν ξέρει τι της γίνεται.

Ακολούθως με νεότερη ανάρτησή του συνέχισε να βάλλει κατά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου επανέφερε το θέμα ο Παύλος Πολάκης και ενώ υπήρξαν φήμες ότι θα παραιτηθεί από τη θέση της η Αθηνά Λινού σε δήλωσή της στο in.gr ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υποβάλλει παραίτηση, ενώ προανήγγειλε πως θα κινηθεί νομικά κατά του Παύλου Πολάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments