Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Σκληρή απάντηση των “87” σε Κασσελάκη – “Ξεφτιλίζεις καθημερινά το κόμμα”

ΣΥΡΙΖΑ: Σκληρή απάντηση των “87” σε Κασσελάκη – “Ξεφτιλίζεις καθημερινά το κόμμα”

Πηγή Φωτογραφίας: Τρίτη ημέρα εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο. Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Σκηνικό ρήξης διαμορφώνεται στο ΣΥΡΙΖΑ, με τους εκπροσώπους της ομάδας των «87» να κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη

Σκηνικό ρήξης διαμορφώνεται στο ΣΥΡΙΖΑ, με τους εκπροσώπους της ομάδας των «87» να κατηγορούν τον Στέφανο Κασσελάκη ότι «εξευτελίζει καθημερινά» το κόμμα, διαμηνύοντας ότι δεν θα τον ακολουθήσουν «στον κατήφορο, στην απόκρυψη οικονομικών στοιχείων και στον λαϊκισμό», προσθέτοντας δηκτικά: «ο πανικός είναι κακός σύμβουλος». Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του τους κατήγγειλε για «οργανωμένο σχέδιο καθημερινού εξευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ».

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, πηγές από την αποκαλούμενη ομάδα των «87» έδωσαν σκληρή απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «τον ΣΥΡΙΖΑ τον εξευτελίζει καθημερινά ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος τρέφεται με το να κατασκευάζει εσωτερικούς εχθρούς».

«Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο, στην απόκρυψη οικονομικών στοιχείων και στον λαϊκισμό. Μπορεί να συνεχίσει να μαλώνει μόνος του. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος», υπογράμμισαν.

«Τις προσβολές του Στέφανου Κασσελάκη τις αφήνουμε στην κρίση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, του συνόλου του προοδευτικού κόσμου της χώρας και του ελληνικού λαού. ‘Αλλωστε αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται, μιας και για μια ακόμη φορά έθεσε μόνος του θέμα ηγεσίας, μέσω βραδινών (χθεσινών) αναρτήσεων, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, στην συνεδρίαση της ΠΓ, που ειπώθηκαν τα πάντα δήλωνε ότι δεν σηκώνει το γάντι. Η εσωστρέφεια που προκαλείται συνεχώς και η ανεπάρκεια έχουν δείξει ήδη τα αποτελέσματα τους» σημείωσαν ακόμα και συμπλήρωσαν:

Από εκεί και πέρα, είμαστε ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι υπό την πίεση της δικής μας στάσης σήμερα, όσο κι αν ενόχλησε τον Στέφανο Κασσελάκη, οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης του κόμματος ενημερώθηκαν μόλις σήμερα ότι αύριο επιτέλους θα πληρωθούν».

Υπενθυμίζεται ότι οκτώ προβεβλημένα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, προσκείμενα στους «87», αποχώρησαν την Πέμπτη από τη συνεδρίαση του οργάνου εκφράζοντας ηχηρή διαφωνία με τις επιλογές προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με την κατάθεση δικού τους κειμένου.

Το κείμενο υπογράφουν οι: Όλγα Γεροβασίλη, Αλέκος Φλαμπουράρης, Γιάννης Ραγκούσης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Κώστας Ζαχαριάδης, Ζωή Καρκούλια, Ελένη Συμεωνίδου και Κατερίνα Νοτοπούλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments