Ζώδια

Εστία στην Παρθένο από τις 24/08/2024: Πώς και ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Εστία στην Παρθένο από τις 24/08/2024: Πώς και ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Πηγή Φωτογραφίας: PIXABAY

Στις 24 Αυγούστου 2024, ο αστεροειδής Εστία θα μετακινηθεί από το ζώδιο του Λέοντα στην Παρθένο και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2024. Ο αστεροειδής πήρε το όνομα του από την Ελληνική μυθολογία. Ο κύριος ρόλος της Εστίας ήταν η φύλαξη της οικογένειας και του σπιτιού. Η Λατινική του ονομασία Vesta προέρχεται από την αντίστοιχη θεά των Ρωμαίων. Στο ναό της, αλλά και στο κάθε σπίτι, η ιερή της φωτιά έκαιγε νύχτα και μέρα, κι ήταν καθήκον των ιερειών ή των ιδιοκτητών να τη διατηρούν διαρκώς αναμμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πνεύμα σας μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί δεόντως το τελευταίο διάστημα, το πρόγραμμα σας μπορεί να ήταν αρκετά φορτωμένο και ίσως είχατε αρκετές προκλήσεις να αντιμετωπίσετε, οπότε φροντίστε να ξεκλέψετε έστω λίγο χρόνο για ανάπαυλα και αποφόρτιση. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να σκεφτείτε πιο ψύχραιμα και πιο μεθοδικά τόσο τα συναισθήματα όσο και τα επόμενα βήματα σας. Η έννοια του σπιτιού και της οικογένειας συνεχίζει να είναι ένα θέμα που συγκεντρώνει την προσοχή σας. Ενώ κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου μπορεί να συνειδητοποιήσουν ότι θέλουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να πάρουν τις αποστάσεις τους από συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα, άλλοι θα συνειδητοποιήσουν ότι θέλουν να βοηθήσουν περισσότερο, να έρθουν πιο κοντά και να διευρύνουν την οικογένεια τους ίσως με την προοπτική μιας σοβαρής σχέσης, ενός αρραβώνα ή γάμου. Ίσως ακόμη να σκεφτούν και την απόκτηση ενός παιδιού. Η εσωτερική αυτή αναμόχλευση πιθανότητα οφείλεται στη διέλευση της Εστίας από τον τέταρτο οίκο σας που εντείνει την ανάγκη για περισσότερη ουσία και αληθινή αγάπη σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Με έναν τρόπο αφορά ακόμη κι εκείνους που θεωρείτε οικογένεια, δηλαδή τους εκλεκτούς ανθρώπους της ζωής σας, όσον αφορά και τους συγγενείς εξ αίματος. Εφόσον φέρετε πιο κοντά σας εκείνους που θέλετε και απομακρύνετε όσους και ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον, θα νιώθετε περισσότερη εσωτερική γαλήνη το επόμενο διάστημα. Θα είναι μια καλή συγκυρία να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε αυτό το ξεκαθάρισμα όταν κι ο Ερμής τελειώσει την ανάδρομη πορεία του, καθώς η σκέψη αλλά και η επικοινωνία σας από τις 28 Αυγούστου που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και ο κυβερνήτης σας Ερμής θα ξαναβρούν τον συνήθη ειρμό τους. Αυτό θα συμβεί επίσης σχεδόν τη στιγμή που η Αφροδίτη θα μπει στον 5ο οίκο σας στις 29 Αυγούστου. Μόνο στην καρδιά σας θα βρείτε τις απαντήσεις που χρειάζεστε για το αν έχει έρθει η ώρα να αφήσετε πίσω στο παρελθόν κάποιες σχέσεις για να δημιουργήσετε χώρο για νέες ή να πάτε ένα βήμα παραπέρα με κάποιες από αυτές, αλλά μόλις πάρετε τις αποφάσεις σας θα δείτε ότι από τον Σεπτέμβρη η αγάπη και η χαρά θα φωτίσουν τη ζωή σας με μοναδικούς τρόπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τη στιγμή που ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιό σας στις 22 Αυγούστου θα αισθάνεστε μάλλον πιο ανάλαφροι και ίσως ακόμη και λίγο πιο ενθουσιώδεις από πριν. Άλλωστε είναι η εποχή των γενεθλίων σας και οφείλετε να τα χαρείτε, κάνοντας κάτι ξεχωριστό με όποιους ανθρώπους θέλετε κοντά σας και με όποιο τρόπο επιλέξετε εσείς. Το σημαντικό είναι να αισθάνεστε καλά και να ζείτε όμορφα τις στιγμές σας σε κάθε ευκαιρία. Αυτό το διάστημα γύρω από τα γενέθλια σας μπορεί να αισθάνεστε ότι θέλετε να δώσετε περισσότερο νόημα στη ζωή σας και ίσως να είστε πιο συνδεδεμένοι με τα συναισθήματα σας και τους άλλους απ’ ό,τι συνήθως. Επίσης μπορεί να νιώθετε πιο συνειδητοποιημένοι. Αυτό το γεγονός πιθανότατα οφείλεται στο ότι η Εστία, ο αστεροειδής της πνευματικότητας, της προσφοράς και του εσωτερικού φωτός, εισέρχεται στο ζώδιο σας στις 24 Αυγούστου. Είναι μια θέση που της ταιριάζει και αυτό βοηθάει να μεγιστοποιηθεί ο θετικός αντίκτυπος αυτής της διέλευσης. Είναι η κατάλληλη στιγμή να είστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να ακολουθήσετε το πραγματικό κάλεσμα της ψυχής σας. Επιλέξτε να ασχοληθείτε με ό,τι σας γεμίζει και σας δίνει ενέργεια. Ο συνήθης οργανωμένος και σχολαστικός τρόπος που βλέπει κανείς σε όλες σας τις καθημερινές ασχολίες, και που είναι πάντα συνυφασμένος με την αφοσίωση στην ακρίβεια που σας χαρακτηρίζει, θα έχει τώρα περισσότερη αποτελεσματικότητα και περισσότερη αποδοχή. Η ζωή σας γίνεται ευκολότερη, ή τουλάχιστον παρεξηγήσεις και εμπόδια είναι λιγότερο πιθανό να εμφανιστούν στην πορεία σας, καθώς και ο Ερμής θα επανέλθει στην ορθή του πορεία από τις 28 Αυγούστου. Ενώ το άγχος μπορεί να σας είχε ταλαιπωρήσει νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Σεπτέμβριος θα είναι πολύ καλύτερος για εσάς. Είναι πιο εύκολο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να δείτε να ανταμείβονται οι κόποι σας όταν και η Αφροδίτη πηγαίνει στον 2ο οίκο σας από τις 29 Αυγούστου, βοηθώντας σας να έχετε χειροπιαστά αποτελέσματα τόσο στον αισθηματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Θυμηθείτε όμως ιδιαίτερα τον μήνα που ακολουθεί, να ακολουθείτε κι εσείς το πραγματικό κάλεσμα της καρδιάς και της ψυχής σας σε κάθε περίπτωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τις 22 Αυγούστου που ο Ήλιος εισήλθε στην Παρθένο αισθάνεστε πιο έτοιμοι για δράση, αφού φωτίζει τον παραγωγικό 10ο οίκο σας και οι δουλειές σας όπως και οι ευκαιρίες αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται. Δύο ημέρες μετά, στις 24 Αυγούστου, η Εστία, ο αστεροειδής του σκοπού που τον παρακινεί η εσωτερική φλόγα, διελαύνει επίσης από τον ίδιο οίκο, κάνοντας τις επαγγελματικές αναζητήσεις να γίνονται πιο πολλά υποσχόμενες, αλλά κι εσάς να θέλετε να σας συναρπάζουν και να σας αφορούν περισσότερο. Αυτό που καλείστε να επιλέξετε στην καριέρα σας είναι κάτι που δεν θα σας κουράζει, ούτε που θα το βλέπετε σαν υποχρέωση, γιατί αν έχετε πάθος και όρεξη για αυτό οι μπαταρίες σας θα επαναφορτίζονται άμεσα. Επίσης, εκτός από το να είναι αποδοτικό σε εσωτερικό επίπεδο, θα είναι πιθανότατα αποδοτικό και για την καλή φήμη αλλά και την τσέπη σας, υποδεικνύοντας ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από κάποιο χόμπι, να πάρετε κάποια αύξηση ή να εξελίξετε την τέχνη ή την επιχείρησή σας. Και καθώς ο Ερμής τελειώνει την ανάδρομη πορεία του στις 28 Αυγούστου, η επίτευξη θετικών συμφωνιών και αγοραπωλησιών γίνεται πολύ πιο εύκολη στο μέτωπο καριέρας-οικονομικών. Όμως, παρά τον φόρτο εργασίας που φέρνει το τέλος του καλοκαιριού, μην ξεχάσετε να βρείτε και να αφιερώσετε χρόνο στους φίλους σας ή σε συλλογικές δράσεις. Όταν η Αφροδίτη θα περάσει στον 11ο οίκο σας στις 29 Αυγούστου, ο πολύτιμος χρόνος σας θα σας φέρει περισσότερη χαρά, αν τον μοιραστείτε με εκείνους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς στόχους. Αντί να γεμίσετε το πρόγραμμα σας με υποχρεώσεις, βεβαιωθείτε ότι θα περιλαμβάνει και κάποιες ανάσες ευεξίας και διασκέδασης. Απολαύστε τον Σεπτέμβριο και τη νέα σεζόν γυρίζοντας σελίδα με μια εργασία που σας φέρνει πιο κοντά στις προσωπικές σας επαγγελματικές αναζητήσεις και προσδοκίες, αλλά και αξιοποιώντας παράλληλα και το παρατεταμένο καλοκαίρι για να περάσετε ποιοτικές κι ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος που μπήκε στο ζώδιο της Παρθένου στις 22 Αυγούστου φωτίζει τον 7ο οίκο του γάμου και των σημαντικών σχέσεων σας. Κατά το επόμενο διάστημα μπορεί να βρεθείτε έτοιμοι να συνάψετε μακροχρόνιες σχέσεις ή να κάνετε κάποιες συναρπαστικές νέες γνωριμίες. Αυτές οι σχέσεις μπορεί να έχουν μια καρμική χροιά και ιδιαίτερη σημασία, καθώς στις 24 Αυγούστου η Εστία, ο αστεροειδής της εσωτερικής φλόγας, διελαύνει επίσης τον 7ο οίκο σας. Η διέλευση αυτή θα στρέψει την προσοχή σε αυτόν τον καθρέφτη που αποκαλούμε σχέσεις και οι παρατηρήσεις που μπορεί να κάνετε ίσως να είναι διαφωτιστικές αλλά ίσως κι επίπονες. Ενώ ο Αύγουστος σας έκανε να κρατήσετε σημειώσεις για ό,τι μπορεί να σας ενοχλούσε στον αισθηματικό τομέα και να δείχνετε προσοχή σε αυτά που προσπαθείτε να αποφύγετε, τώρα μπορείτε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και να αισθανθείτε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να γίνουν τα όνειρα σας πραγματικότητα. Αν ξέρετε τι ψάχνετε, θα ξέρετε και πώς θα το βρείτε. Αυτές οι επιρροές ισχύουν και για τις επαγγελματικές συνεργασίες. Αν υπήρξε εκμετάλλευση, είστε πιο έτοιμοι να χαράξετε κάποιες κόκκινες γραμμές ή να δημιουργήσετε πιο ισότιμες συνεργασίες και σχέσεις. Εάν σας απασχολούν τέτοια ζητήματα προσπαθήστε να συζητήσετε περισσότερο με τους φίλους σας για να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας για να έχετε μια βοήθεια. Με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρέσετε την πίεση από τον εαυτό σας και την ίδια τη σχέση, τουλάχιστον μέχρι τις 28/08 που σταματούν οι αμφιβολίες και τα πισωγυρίσματα του ανάδρομου Ερμή. Οι σκέψεις και η επικοινωνία θα είναι πιο ξεκάθαρα στο εξής και αυτά που σας ταλαιπώρησαν τον προηγούμενο μήνα θα ανήκουν σύντομα στο παρελθόν. Είτε πρόκειται για δύσκολους ερωτικούς συντρόφους, συνεργάτες ή και για τα δύο, οι μεταμορφώσεις στις σχέσεις σας συνεχίζονται, καθώς η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού στα τέλη Αυγούστου και στον 8ο οίκο σας. Με τη συμβολή και της Εστίας ίσως να έχετε περισσότερη αποφασιστικότητα προκειμένου να κόψετε κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες στις σχέσεις και να κάνετε έτσι χώρο για περισσότερη αγάπη και ανθρώπους που το αξίζουν πραγματικά. Με κάποιο τρόπο όλα δείχνουν ότι θα κάνετε τις ανάλογες και πιο σωστές επιλογές και κινήσεις σας από το τέλος Αυγούστου και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments