Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Ρώσος ενεπλάκη σε τροχαίο και βρήκαν στην κατοχή του ταυτότητα της… Wagner

Παλαιό Φάληρο: Ρώσος ενεπλάκη σε τροχαίο και βρήκαν στην κατοχή του ταυτότητα της… Wagner

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Παλαιό Φάληρο: Ρώσος ενεπλάκη σε τροχαίο και βρήκαν στην κατοχή του ταυτότητα της... Wagner

Το ατύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη στο Δέλτα Φαλήρου

Μία περίεργη υπόθεση ερευνά τα τελευταία 24ωρα η ΕΛ.ΑΣ. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομία δύο Ρώσοι ενεπλάκησαν σε τροχαίο με μηχανή, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και συγκεκριμένα στο ύψος του Δέλτα. Στο σημείο όπου συνέβη το τροχαίο ατύχημα βρέθηκε μόνο η μηχανή, καθώς οι δύο επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Οι Αρχές τους εντόπισαν και μετά από έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του ενός ένα πιστόλι τύπου Walther P-22, χωρίς σφαίρες και μια επαγγελματική ταυτότητα, στην οποία αναγράφεται η ονομασία «Wagner» και συνοδός ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως προκύπτει ένας ιδιώτης, Έλληνας, έχει φτιάξει μια ομάδα «σεκιούριτι», και έχει δώσει την ονομασία Wagner. Υπενθυμίζεται ότι Wagner ονομάζεται η γνωστή παραστρατιωτική ρωσική οργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Την 21/08/2024 και περί ώρα 14:16, αστυνομικοί της Τροχαίας ενημερώθηκαν για τροχαίο ατύχημα στη Λ. Ποσειδώνος στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, ρεύμα προς Γλυφάδα, στο Παλαιό Φάληρο. Αφίχθησαν στο σημείο όπου βρέθηκε μόνο η δικυκλη μοτοσικλέτα.

Ελέγχθηκε η μπαγκαζιέρα και ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα και αμφότερα ήταν άδεια. Μετά από έρευνα προέκυψε ότι η μοτοσικλέτα είχε δύο επιβαίνοντες. Αμφότεροι μεταφέρθηκαν με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας». Οι αστυνομικοί της τροχαίας μετέβησαν στο νοσοκομείο όπου εντόπισαν τους νοσηλευόμενους.

Στην κατοχή του ενός ανευρέθη ένα πυροβόλο όπλο – πιστόλι μάρκας WALTHER, μοντέλου P22, άνευ φυσιγγίων και μία κάρτα μέλους της ιδιωτικής ρωσικής στρατιωτικής εταιρίας “WAGNER. Το κατασχεθέν πυροβόλο όπλο θα αποσταλεί στο Τμήμα Πυροβόλων Όπλων Ιχνών και Εργαλείων της Δ.Ε.Ε. για βαλλιστική εξέταση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments