Ελλάδα

Τρόμος στον Διόνυσο: Κουκουλοφόροι μπουκάρουν σε σπίτια αγνοώντας συναγερμούς και γαβγίσματα [vid]

Τρόμος στον Διόνυσο: Κουκουλοφόροι μπουκάρουν σε σπίτια αγνοώντας συναγερμούς και γαβγίσματα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Τρόμος στον Διόνυσο: Κουκουλοφόροι μπουκάρουν σε σπίτια αγνοώντας συναγερμούς και γαβγίσματα [vid]

Τον φόβο και τον τρόμο στους κατοίκους του Διονύσου έχουν προκαλέσει κουκουλοφόροι

Τον φόβο και τον τρόμο στους κατοίκους του Διονύσου έχουν προκαλέσει κουκουλοφόροι, οι οποίοι δεν πτούνται ούτε από συναγερμούς ούτε από γαβγίσματα και μπουκάρουν σε σπίτια την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους λείπουν.

Βίντεο από τη στιγμή που αδίστακτοι κουκουλοφόροι προσπαθούν να μπουν σε σπίτια στην περιοχή είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από μια ομάδα στο Facebook όπου οι κάτοικοι συζητούν και μεταφέρουν τους προβληματισμούς τους.

Μία γυναίκα που προχώρησε στη δημοσιοποίηση των βίντεο και φωτογραφιών έγραψε: «Το τελευταίο βίντεο τα λέει όλα ..με συναγερμό να χτυπάει , σκυλιά να γαβγίζουν.. Στόχος τους είναι να μπουν και προχωράνε απτόητοι! Καπως έτσι μπήκαν σε ένα από τα πολλά σπίτια της περιοχής μας! Κλαράκια στις πόρτες/ γκαραζόπορτες όπως έχουν αναφέρει πολλοί , μέχρι και σκούπες κτλ για να τσεκάρουν ποιος λείπει. Έχουν περάσει από ολες τις αυλές μας.. και δε λένε να σταματήσουν!.

Εγώ δεν θα πω για την αστυνομία, γιατί θεωρώ ότι είναι αδιανόητο να περιμένουμε από 2-3 περιπολικά να ελέγξουν όλες τις περιοχές του δήμου μας. Όσες περιπολίες και να κάνουν δεν γίνετε τίποτα. Πηδάνε από σπίτι σε σπίτι και μέσα από οικόπεδα κενά, και να περάσει απέξω η αστυνομία εκείνοι μπορεί να είναι από πίσω και να μπαίνουν εκείνη την ώρα και να μην τους αντιληφθεί κανείς.Κάντε ότι μπορείτε σαν γειτονιά.

Μιλήστε με τους δίπλα σας, κάντε μια ομάδα να επικοινωνείτε, να βοηθάει ο ένας τον άλλον, μην φοβάστε να πάρτε τηλέφωνο αν ακούσετε σκυλιά να γαβγίζουν ή συναγερμό να χτυπάει δίπλα σας 2-3 η ώρα το βράδυ!!». Πηγή: protothema.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments