Διεθνή

Ένας εμβληματικός ηθοποιός πέθανε σήμερα αφού βασανίστηκε μέχρι θανάτου σε επίθεση καρχαρία

Ένας εμβληματικός ηθοποιός πέθανε σήμερα αφού βασανίστηκε μέχρι θανάτου σε επίθεση καρχαρία

Πηγή Φωτογραφίας: barev-info.ru

Εκτός από αυτόν τον αξιοσημείωτο ρόλο, ο Perry είχε μια εντυπωσιακή καριέρα με εμφανίσεις σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που αναδεικνύουν την ευελιξία του ως ηθοποιού. Γεννημένος στην ανατολική πλευρά του Oahu, ο Perry ήταν επαγγελματίας σέρφερ για πάνω από μια δεκαετία

Ο Ταμάγιο Πέρι, δημοφιλής ηθοποιός και καταξιωμένος σέρφερ, πέθανε τραγικά σε ηλικία 49 ετών μετά από επίθεση καρχαρία ενώ έκανε σερφ στη Χαβάη. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής και επιβεβαιώθηκε από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Χονολουλού κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Ο Πέρι, ο οποίος έπαιξε έναν ιδιώτη στο “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”, ήταν επίσης γνωστός για τους ρόλους του στα “Lost”, “Hawaii Five-0”, “Blue Crush” και “Charlie’s Angels: Full Power”. Εμφανίστηκε ακόμη και σε διαφήμιση της Coca-Cola. Ασθενείς έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στην παραλία Malaekahana γύρω στη 13:00 τοπική ώρα. Παρά τη γρήγορη άφιξή τους, ο Perry, ο οποίος ήταν επίσης ναυαγοσώστης, διαπιστώθηκε ο θάνατος από τα σωστικά συνεργεία αφού μεταφέρθηκε στην ακτή με τζετ σκι. Ο θάνατός του άφησε ένα βαθύ κενό τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στους θαυμαστές του παγκοσμίως. Ο ρόλος του Perry στην ταινία του 2011 “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” περιελάμβανε συνεργασία με τους Johnny Depp, Penelope Cruz και Geoffrey Rush. Αυτή η τέταρτη ταινία της σειράς ακολουθεί τις περιπέτειες του Captain Jack Sparrow.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη B R I A N B I E L M A N N (@brianbielmann)

Εκτός από αυτόν τον αξιοσημείωτο ρόλο, ο Perry είχε μια εντυπωσιακή καριέρα με εμφανίσεις σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που αναδεικνύουν την ευελιξία του ως ηθοποιού. Γεννημένος στην ανατολική πλευρά του Oahu, ο Perry ήταν επαγγελματίας σέρφερ για πάνω από μια δεκαετία. Η βαθιά σύνδεσή του με τον ωκεανό ήταν εμφανής μέσα από τη δουλειά του ως εκπαιδευτής surf με την Oahu Surfing Experience. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας, ο Perry περιέγραψε την καριέρα του και το πάθος του για το σερφ και περιέγραψε τις εμπειρίες του με «το πιο επικίνδυνο κύμα στον κόσμο». Ήταν περήφανος που μπορούσε να ανταγωνιστεί τους καλύτερους σέρφερ στον κόσμο και ενσάρκωσε το πνεύμα ενός «μικρού αγοριού από το νησί» που είχε σημαντικό αντίκτυπο στην παγκόσμια κοινότητα του σερφ.

Πολλά χρόνια πριν από τον πρόωρο θάνατό του, ο Perry επέζησε από ένα σχεδόν θανατηφόρο ατύχημα στο σέρφινγκ που απέδωσε σε «απροσεξία άλλου ατόμου». Αν και δεν έδωσε λεπτομέρειες για το περιστατικό, υπογράμμισε την ανθεκτικότητα και την αποφασιστικότητά του να παίξει το άθλημα που αγαπούσε. Ο Κερτ Λάγκερ, εν ενεργεία αρχηγός ναυτικής διάσωσης της Χονολουλού, επαίνεσε ιδιαίτερα τον Πέρι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τονίζοντας τον πολύτιμο ρόλο του τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kii (@nambakii)

Ο Λάγκερ περιέγραψε τον Πέρι ως έναν ναυαγοσώστη που αγαπήθηκε από όλους, αναδεικνύοντας τη μεταδοτική προσωπικότητά του και τη γνήσια αγάπη του για τους ανθρώπους. «Η προσωπικότητα του Tamayo ήταν μεταδοτική και όσο οι άνθρωποι τον αγαπούσαν, αγαπούσε και όλους τους άλλους ακόμα περισσότερο», είπε ο Lager, αντανακλώντας τον βαθύ δεσμό που μοιράστηκε ο Perry με την κοινότητά του. Ο δήμαρχος Ρικ Μπλαντζιάρντι εξέφρασε επίσης τη λύπη του για τον θάνατο του Πέρι, χαρακτηρίζοντάς τον «τραγική απώλεια». Ο Blangiardi επαίνεσε τον Perry ως θρυλικό waterman και πολύ σεβαστό μέλος της ομάδας ασφάλειας των ωκεανών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments