Διεθνή

Σικελία: «Ξεκινά έρευνα για πιθανή ανθρωποκτονία-Στο επίκεντρο οι ευθύνες του πληρώματος», λέει ο εισαγγελέας

Σικελία: «Ξεκινά έρευνα για πιθανή ανθρωποκτονία-Στο επίκεντρο οι ευθύνες του πληρώματος», λέει ο εισαγγελέας

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Σικελία: «Ξεκινά έρευνα για πιθανή ανθρωποκτονία -Στο επίκεντρο οι ευθύνες του πληρώματος», λέει ο εισαγγελέας

Συνέντευξη Τύπου παραχωρούν οι ιταλικές αρχές με την εισαγγελία του Termini Imerese αναφορικά με την υπόθεση του ναυαγίου του πολυτελούς γιοτ Bayesian στη Σικελία

Συνέντευξη Τύπου παραχωρούν οι ιταλικές αρχές με την εισαγγελία του Termini Imerese αναφορικά με την υπόθεση του ναυαγίου του πολυτελούς γιοτ Bayesian στη Σικελία που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 7 ανθρώπων από τους 22 που επέβαιναν.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Sky News ο εισαγγελέας Ambrogio Cartosio δήλωσε ότι «θα μπορούσε να υπάρχει ζήτημα ανθρωποκτονίας» στο ναυάγιο, καθώς ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία, η οποία μέχρι στιγμής δεν στρέφεται κατά κάποιου προσώπου συγκεκριμένα.

Την ίδια ώρα πρόσθεσε -εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων- ότι τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί κα πως «αυτό είναι στην πραγματικότητα μόνο η αρχή μιας έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη».

«Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή τραγωδία», τόνισε, προσθέτοντας ότι κλήθηκαν έμπειροι δύτες, οι οποίοι «πραγματοποίησαν μια πραγματικά πολύ δύσκολη αποστολή».

Ο Cartosio εξήγησε ότι προς το παρόν δεν ερευνά κανέναν συγκεκριμένα και θα χρειαστεί χρόνος. Τόνισε δε, ότι βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο της έρευνας και, ως εκ τούτου, δεν αποκλείουν τίποτα προς το παρόν.

«Εάν δεν ανακτήσουμε το ναυάγιο, θα είναι δύσκολο να διερευνήσουμε πλήρως τη βύθιση», δήλωσαν οι Ιταλοί αξιωματούχοι για το πολυτελές γιοτ που βυθίστηκε ανοιχτά των ακτών της Σικελίας την περασμένη Δευτέρα (19/8) κατά τη διάρκεια καταιγίδας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανασύρθηκε και η τελευταία σορός αγνοούμενου, της 18χρονης Χάνα Λιντς, κόρης του Βρετανού μεγιστάνα Μάικ Λιντς, ο οποίος είναι επίσης ανάμεσα στους νεκρούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments