Lifestyle

Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας: «Δε θα αποδεχτώ τον όρο “αδερφή”, είμαι 100% άντρας, αυτό είναι σίγουρο»

Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας: «Δε θα αποδεχτώ τον όρο “αδερφή”, είμαι 100% άντρας, αυτό είναι σίγουρο»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/Haris Romas (@harisromas)

«Αποδέχομαι τον όρο “γκέι”, αλλά δεν είμαι αυτό ακριβώς»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime έδωσε ο Χάρης Ρώμας, μιλώντας για πράγμα που τον ενοχλούν και τα οποία διασαφηνίζει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χαλάνδρι στο Φως – Haris Romas (@harisromas)

Μεταξύ άλλων, ο επιτυχημένος δημιουργός σχολιάζει το περιβόητο αποτέλεσμα στο google, «Χάρης Ρώμας γκέι», ενώ απαντάει και σε όσους θέλουν να τον υποτιμήσουν.

«Αυτό πουλάει. Το γκέι θα πουλήσει. Αλλά αυτό δεν μπορεί να σε χαρακτηρίσει», λέει χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας για να συμπληρώσει: «Μια λεξούλα σαν αυτή δεν μπορεί να χαρακτηρίσει την ευρύτητα μιας προσωπικότητας, δηλαδή εγώ δεν αισθάνομαι ότι με χαρακτηρίζει αυτό. Ούτε κατά διάνοια. Δεν είναι ότι απορρίπτω τον όρο, φυσικά και υπάρχει, ούτε με προσβάλλει, με ικανοποιεί κιόλας, κανένα πρόβλημα δεν έχω να το αποδεχτώ, αλλά δεν είμαι ακριβώς αυτό».

«Είμαι εκατό 100% άντρας – Δε με ενδιαφέρει το κόμπλεξ του καθενός»

Στη συνέχεια, ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε και στους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς που έχει ακούσει, απορρίπτοντάς τους. «Είμαι 100% άντρας. Αυτό είναι σίγουρο. Τώρα, πώς ο καθένας το μεταφράζει, οι κομπλεξικοί, που δε θέλουν να το αποδεχτούν γιατί θέλουν να βάλουν την ταμπέλα έτσι όπως τη θέλουν εκείνοι και θέλουν να προκαθορίσουν και τη συμπεριφορά σου προς τα έξω και την εικόνα που θα έχεις… Εμένα δε με ενδιαφέρει το κόμπλεξ του καθενός. Δε θα κάνω το χατίρι σε κανέναν να με καθορίσει όπως εκείνος θέλει. Γιατί δεν είμαι αυτό που θέλουν και δεν μπορούν να με βάλουν σε ένα καλούπι και δε θέλω να μπω σε ένα καλούπι», δηλώνει μεταξύ άλλων.

«Δε θα κάνω το χατίρι σε κανέναν κομπλεξικό ή ομοφοβικό ή σε κανέναν κρυπτο-ομοφυλόφιλο, που δεν μπορεί να αποδεχτεί αυτό που του συμβαίνει, να αποδεχτώ υποτιμητικά τον όρο “αδελφή” και να πω “εντάξει, παιδιά, εγώ είμαι αδελφή”. Τι θα πει αυτό; Δεν το καταλαβαίνω. Δεν το αναγνωρίζω. Εγώ είμαι άντρας, γεννήθηκα άντρας και αισθάνομαι άντρας. Κι είμαι υπερήφανος γι’ αυτό. Μου αρέσει που είμαι άντρας και το υποστηρίζω το φύλο μου», είπε κλείνοντας ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments