Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Καλοδεχούμενη η εισαγγελική έρευνα για το θάνατο τουρίστριας

Άδωνις Γεωργιάδης: Καλοδεχούμενη η εισαγγελική έρευνα για το θάνατο τουρίστριας

Πηγή Φωτογραφίας: [371075] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Δεν θα ανεχθώ άλλη συκοφάντηση του ΕΣΥ.

Την ευχαρίστησή του για την εισαγγελική έρευνα αναφορικά με το θάνατο τουρίστριας στην Ανάβρα Αλμυρού εκφράζει, με ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας ήρθε σε επαφή με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ και ζήτησε «να επικοινωνήσει με τις εισαγγελικές αρχές και να ζητήσει την επίσπευση της διαδικασίας που είναι εξαιρετικά ευπρόσδεκτη».

«Δεν γίνεται να συκοφαντείται διαρκώς το ΕΣΥ χωρίς λόγο», αναφέρει με νόημα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζουμε ότι, όπως έχει τονίσει από την πρώτη στιγμή ο Άδωνις Γεωργιάδης, «η ατυχήσασα που έπαθε την ανακοπή στην ταβέρνα, δεν πέθανε λόγω ελλείψεως ιατρού. Σε 4’ η νοσηλεύτρια του Περιφερειακού Ιατρείου ήταν εκεί για την προσπάθεια ανάταξής της. Λόγω ιατρικού απορρήτου, δεν μπορώ να πω γιατί ήταν αδύνατον να επανέλθει.  Στα 20’ έφτασε εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες, οι οποίοι επίσης δεν μπορούσαν να την επαναφέρουν και διαπίστωσαν τον θάνατό της. Άρα δεν έμεινε χωρίς φροντίδα και ο θάνατός της δεν οφείλεται στην έλλειψη ιατρού».

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του απέναντι στην ανεύθυνη και λαϊκιστική στάση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος έφθασε στο σημείο να ζητήσει ακόμη και την αποπομπή του Ά. Γεωργιάδη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο υπουργός Υγείας επισήμανε εξαρχής πως «τα Περιφερειακά Ιατρεία ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ δεν έχουν εφημερίες.  Δηλαδή, δεν υπάρχει ιατρός το Σαββατοκύριακο ή τις αργίες.  Αυτό δεν σημαίνει ότι ο πληθυσμός μένει άνευ ιατρικής κάλυψης, καθώς παντού καλύπτονται όλοι από τα ΚΥ,  εκεί.  Για παράδειγμα, υπάρχει το ΚΥ Αλμυρού, που καλύπτει με εφημερίες και αυτή την περιοχή. Άρα, δεν έλειπε ιατρός την Κυριακή, καθώς την Κυριακή δεν προβλέπεται ιατρός σε Περιφερειακό Ιατρείο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments