Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο «ηθικός» Πολάκης τι λέει για τις απευθείας αναθέσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ;

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο «ηθικός» Πολάκης τι λέει για τις απευθείας αναθέσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ;

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Εγκαλεί την Λινού για πράγματα που ο ίδιος έκανε στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σε ευθεία αμφισβήτηση της ηθικής συγκρότησης του Παύλου Πολάκη είναι η εισαγγελική έρευνα που διεξάγεται σε βάρος του, τονίζει, σε ανάρτησή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας διερωτάται ρητορικά «ο Παύλος Πολάκης, που το παίζει ηθικός και «προστάτης» του δημοσίου χρήματος, αλήθεια τι λέει τώρα που ο Εισαγγελέας καλεί τα μέλη του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε διορίσει ο ίδιος, ως ύποπτους για τις παράνομες και απευθείας αναθέσεις στην εταιρεία Σεκιούριτι ύψους 6,5εκατ. € που πληρώνονταν με εντολές του ίδιου;».

Για τον Ά. Γεωργιάδη, τίθεται το ερώτημα «μήπως η επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ασχοληθεί και να εξετάσει το θέμα  των αναθέσεων του Πολάκη; Δηλ ο κ. Πολάκης εγκαλεί την Λινού για αυτά που ο ίδιος επί υπουργίας του έκανε στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Η ηθική και η τιμιότητα του Πολάκη είναι για τους άλλους και όχι για τον ίδιο και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί», επισημαίνει ο υπουργός Υγείας, με αφορμή το ρεπορτάζ με την Εισαγγελική έρευνα σε βαθμό κακουργήματος για τις μέρες Πολάκη στο ΚΕΕΛΠΝΟ στα σημερινά «Παραπολιτικά».

Υπενθυμίζεται ότι, πράγματι, διαστάσεις σκανδάλου εκατομμυρίων ευρώ, με απειλές για προσφυγή στη Δικαιοσύνη και τιμολόγια που γράφουν «με εντολή αναπληρωτή υπουργού» λαμβάνει η υπόθεση υπηρεσιών φύλαξης του ΚΕΕΛΠΝΟ από την εταιρεία ασφάλειας ΤΡΙΠΛ-ΕΣ.

Ενδεικτικά, νέα τιμολόγια-ντοκουμέντα, που ανέρχονται σε εκατομμύρια ευρών, δείχνουν ότι είχε στηθεί ένας χορός εκατομμυρίων με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη όχι μόνο να μην προστατεύει τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, αλλά και να εμφανίζεται στα τιμολόγια να δίνει εντολές(!) -χωρίς να έχει αρμοδιότητα- για παροχή υπηρεσιών φύλαξης σε κτίριο του ΕΟΠΥΥ με κόστος εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Ο βουλευτής Χανίων εμφανίζεται πολλαπλά εκτεθειμένος στη συγκεκριμένη υπόθεση, κυρίως μετά τα όσα είχε πει στη Βουλή για την εταιρεία ΤΡΙΠΛ-ΕΣ, αλλά και την ανακοίνωση που είχε εκδώσει, όταν τοπική εφημερίδα ξεκίνησε τις αποκαλύψεις για όλα όσα συμβαίνουν στο ΚΕΕΛΠΝΟ υπό τις οδηγίες του διορισμένου προέδρου του, Θεόφιλου Ρόζενμπεργκ.

Οι αποκαλύψεις για τις παρανομίες που συντελούνται έχουν λάβει διαστάσεις χιονοστιβάδας, με αποτέλεσμα να βρίσκονται υπό διερεύνηση στη Δικαιοσύνη. Μάλιστα, η ΤΡΙΠΛ-ΕΣ είχε στραφεί κατά του ΚΕΕΛΠΝΟ, ζητώντας εκ των υστέρων να συναφθεί σύμβαση για να αναγνωριστούν και να πληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές (!).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments