Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκουν καθημερινά την υγεία τους στο ΕΣΥ

Άδωνις Γεωργιάδης: Χιλιάδες άνθρωποι βρίσκουν καθημερινά την υγεία τους στο ΕΣΥ

Πηγή Φωτογραφίας: Περιγραφή [365849] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024" / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό του ΕΣΥ για την αυταπάρνησή τους

Στη μεγαλύτερη προβολή του έργου που παράγει καθημερινά το Εθνικό Σύστημα Υγείας προβαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ανάρτησή του, ο υπουργός Υγείας υπογραμμίζει πως υπερπροβάλλεται για πολιτικούς και επικοινωνιακούς λόγους το αρνητικό, σε βάρος της προσπάθειας που καταβάλλουν αγόγγυστα οι άνθρωποι του δημοσίου συστήματος υγείας.

Όπως σημειώνει σχετικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, «εάν συμβεί το ο,τιδήποτε κακό, αμέσως αρχίζει η πολιτική εκμετάλλευση και αυτό δημιουργεί μία λανθασμένη εικόνα για το τί πραγματικά συμβαίνει στο ΕΣΥ».

Για το λόγο αυτό, ο υπουργός Υγείας αποφάσισε να ανεβάζει ο ίδιος καλές ειδήσεις και ευχαριστίες που μαθαίνει και λαμβάνει καθημερινά.

Με αφορμή τις καλές ειδήσεις, ο Άδωνις τονίζει πως «δεν είναι το ΕΣΥ μόνον προβλήματα, χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα λαμβάνουν φροντίδα υψηλού επιπέδου, τα φάρμακα τους, τι εξετάσεις τους και τελικά βρίσκουν την υγεία τους».

Τέτοιο παράδειγμα είναι ένα «δείγμα προχθεσινό από δύο γονείς που μας ευχαρίστησαν για το πώς σώθηκε το 3 χρόνο παιδάκι τους και τού πώς όλα κύλησαν άψογα.

Τέτοια μηνύματα λαμβάνουμε πολλά συνεχώς. Θερμές Ευχαριστίες στο προσωπικό του ΕΣΥ για την μάχη που δίνουν», καταλήγει ο υπουργός Υγείας, ο οποίος επισυνάπτει το προαναφερόμενο μήνυμα στην ανάρτησή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments