Πολιτική

Νοτοπούλου: Αήθης η επίθεση Κασσελάκη – Παραβιάζει την κοινή λογική

Νοτοπούλου: Αήθης η επίθεση Κασσελάκη – Παραβιάζει την κοινή λογική

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Νοτοπούλου: Αήθης η επίθεση Κασσελάκη – Παραβιάζει την κοινή λογική

Κατά μέτωπο επίθεση στον αρχηγό του κόμματος - «Έχουμε μία ηγεσία με συμπεριφορά που δεν συνάδει με ηγεσία κόμματος»

Να σχολιάσει την χθεσινοβραδινή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασελάκη, περί «οργανωμένου σχεδίου εξευτελισμού το κόμματος», κλήθηκε η βουλευτής, Κατερίνα Νοτοπούλου. Η απάντησή της άκρως καυστική και ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στο κόμμα. Ο εμφύλιος έχει φουντώσει.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, που ανήκει στην ομάδα των 87 και ήταν μεταξύ των 8 στελεχών, που αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, σημείωσε, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen: «Δεν θα ακολουθήσουμε σε κανέναν κατήφορο. Εδώ και μήνες δεχόμαστε αήθεις επιθέσεις από τα τρολ του διαδικτύου και τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε αυτή την πορεία που παραβιάζει την κοινή λογική». 

«Μπροστά στη φθορά Μητσοτάκη έρχεται το χάος στον προοδευτικό χώρο να δώσει μία σανίδα σωτηρίας στην κυβέρνηση αυτή που οδηγεί τη χώρα και τον ελληνικό λαό στη χρεοκοπία», πρόσθεσε, ενώ τόνισε: πως «δεν θα συμβάλλω στην προσπάθεια να καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σίριαλ» και πως οι καθημερινές αντιπαραθέσεις και η εσωστρέφεια έρχεται «με αποκλειστική ευθύνη Κασσελάκη».

«Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρείτε ούτε σενάρια διαπλοκής πουθενά, ούτε μαύρα ταμεία πουθενά, ούτε υπονομευτές πουθενά. Αλλά εδώ έχουμε μία παράλογη κατάσταση. Έρχεται ο σύντροφος Παύλος Πολάκης και θέτει θέμα ηγεσίας ευθέως και καθαρά. Αμφισβητεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με χαρακτηρισμούς περί της ικανότητάς του. Και η απάντηση είναι η στοχοποίηση 87 στελεχών που ασκούμε κριτική, διαφορετική πολιτική άποψη  ή διαφωνία με προειλημμένες αποφάσεις που καλούμαστε να επικυρώσουμε όπως το κλείσιμο της Αυγής ή του Κόκκινου», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σχολίασε «είμαι πολλά χρονιά στην πολιτική για να χρειάζεται να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας», ανέφερε.
Κατηγόρησε τον πρόεδρο του κόμματος για διχαστικές πρακτικές, σχολιάζοντας πως «έχουμε μία ηγεσία με συμπεριφορά που δεν συνάδει με ηγεσία κόμματος». Αναφερόμενη στο βίντεο που ανήρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης, είπε: «Έχετε ξαναδει πρόεδρο κόμματος να στοχοποιεί και να διαβάλλει βουλευτές του κόμματος;».
Υπογράμμισε δε ότι «η αγωνία μας αυτή τη στιγμή είναι να σώσουμε ό,τι σώζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και να δούμε το νέο συμβόλαιο με την κοινωνία…Δεν μπορεί να καίγεται η Αττική και η χώρα, τα νοσοκομεία να καταρρέουν και ο ΣΥΡΙΖΑ να απασχολεί για της λάθος ατζέντα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments