Πολιτική

Πολάκης: Πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη και προαναγγελία υποψηφιότητας

Πολάκης: Πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη και προαναγγελία υποψηφιότητας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Πολάκης: Πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη και προαναγγελία υποψηφιότητας

«Τραβάει το σκοινί» όπως φαίνεται ο Παύλος Πολάκης παρατείνοντας το σκηνικό ρήξης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

«Τραβάει το σκοινί» όπως φαίνεται ο Παύλος Πολάκης παρατείνοντας το σκηνικό ρήξης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς με δηλώσεις του στο Documento της Κυριακής προχωρά εμμέσως πλην σαφώς σε νέα προαναγγελία υποψηφιότητας για την ηγεσία του κόμματος.

Ερωτηθείς αν προτίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ώστε να οδηγηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογή ηγεσίας, ο βουλευτής των Χανίων απαντά ότι «οι αναγκαιότητες είναι αδήριτες και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τον λαό. Και ό,τι χρειάζεται να γίνει συντεταγμένα και στα Όργανα».

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης επαναλαμβάνει – σε σχέση με τη «βεντέτα» (όπως αναφέρει το Documento) που άνοιξε με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: «Σαφώς θα συμβάλω τα μέγιστα ώστε να διατυπωθεί μία πολιτική γραμμή που θα οδηγήσει στην πτώση του συστήματος και του καθεστώτος Μητσοτάκη…. και για να γίνει αυτό χρειάζεται ένα πρόγραμμα σαν αυτό που διατύπωσα. Ό,τι χρειάζεται να γίνει, θα γίνει».

Ο κ. Πολάκης δεν παραλείπει να αναφερθεί στην κόντρα του με την Αθηνά Λινού για να επαναλάβει ότι η ηγεσία του κόμματος δεν επέδειξε ανακλαστικά στις καταγγελίες του, ενώ προσθέτει ότι εφόσον δεν υπάρξει πειθαρχικός έλεγχος στη βουλευτή, θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη, επισημαίνοντας ότι ούτως ή άλλως, τα στοιχεία πρέπει να πάνε στο Ελεγκτικό συνέδριο και στον Οικονομικό Εισαγγελέα.

Το θέμα ηγεσίας, οι νέες κόντρες Πολάκη και το στοίχημα της Κεντρικής Επιτροπής

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (22/8) ο Παύλος Πολάκης έθεσε αιφνιδιαστικά εκ νέου θέμα ηγεσίας ενώ οκτώ εκπρόσωποι της ομάδας των «87», αποχώρησαν δηλώνοντας σε κείμενο ότι δεν θα νομιμοποιήσουν διαδικασίες, συμπεριφορές και αποφάσεις που ευτελίζουν και τους ίδιους, ως πρόσωπα, και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όποιος θέλει να ξαναμετρηθούμε είναι ευπρόσδεκτος», απάντησε με αυθημερόν ανάρτησή του στους «87» ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος όμως κράτησε χαμηλούς τόνους για τον Παύλο Πολάκη, λέγοντας ότι θα μιλήσει μαζί του.

«Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται» απάντησαν πηγές των «87» στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τη σειρά του, σε νέα ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων ξεκαθάρισε πως «είναι σαφέστατο το τι είπα και το τι θα κάνω! Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση!».

Σε αυτό το κλίμα, είναι ξεκάθαρο πως η Κεντρική Επιτροπή που θα συνεδριάσει στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου είναι άλλο ένα «κρας τεστ» για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments