Πολιτική

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί

«Αυτός που ευτελίζει τον ΣΥΡΙΖΑ είναι δυστυχώς ο πρόεδρος του ο Στέφανος Κασσελάκης. Θεωρεί ότι είναι σελέμπριτι.

Βαθαίνει το ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Χρήστο Σπίρτζη να δηλώνει για τον πρόεδρο του κόμματος πως «το καλύτερο που έχει να κάνει ο Κασσελάκης είναι να παραιτηθεί».

«Αυτός που ευτελίζει τον ΣΥΡΙΖΑ είναι δυστυχώς ο πρόεδρος του ο Στέφανος Κασσελάκης. Θεωρεί ότι είναι σελέμπριτι.

Έχει τεράστια πολιτικά κενά, δεν μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο, το αναγνωρίζουν και οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη και τον πρότειναν, όπως για παράδειγμα ο κ. Πολάκης», τόνισε ο κ. Σπίρτζης, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Σπίρτζης δήλωσε ότι η καταγγελία εις βάρος του είναι στημένη, ενώ αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη είπε ότι «δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι σελέμπριτι, αλλά αρχηγός κόμματος. Η συμβουλή που του δίνω: το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί».

Σημειώνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης καταλόγισε χθες οργανωμένο σχέδιο απαξίωσης του κόμματος στους «87» οι οποίοι του απάντησαν, ότι αυτός είναι που εξευτελίζει καθημερινά τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πλέον οι κρίσιμοι σταθμοί για το κόμμα και την ηγεσία είναι η συνεδρίαση της Κεντρικής επιτροπής στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και το καταστατικό συνέδριο στις αρχές Οκτωβρίου.

«Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο: Ο καθημερινός εξευτελισμός του ΣΥΡΙΖΑ ως το συνέδριο, ώστε να μη μείνει κανείς, να απογοητευτείτε πρώτα απ’ όλα εσείς, να πάψετε να στηρίζετε, και ο ΣΥΡΙΖΑ, πλήρως απαξιωμένος, αφενός να μην αλλάξει και αφετέρου να ρευστοποιηθεί σε μία νεφελώδη «Κεντροαριστερά» με «σωτήρα» επιλεγμένο από τη Διαπλοκή. Διότι αυτά τα σχήματα μόνο μέσω ίντριγκας εμφανίζονται. Η θέση μου δε μου επιτρέπει να το επιτρέψω», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κασσελάκης.

Μάλιστα, ζήτησε από τους εσωκομματικούς του αντιπάλους να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να αποκαλύψουν τις πραγματικές τους επιδιώξεις. «Είμαι Πρόεδρος όλων. Όχι μίας φράξιας. Χρέος μου είναι να κρατήσω την αξιοπρέπεια του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως την αξιοπρέπεια του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Αν σέβονται έστω λίγο τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, να αποκαλύψουν ΤΩΡΑ όλες και όλοι τις ειλικρινείς τους προθέσεις».

Νωρίτερα η ομάδα των 87 είχε κάνει λόγο για σύγχυση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Παύλος Πολάκης εμφανίστηκε να εμμένει στις θέσεις που εξέφρασε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και το θέμα ηγεσίας που έθεσε.

«Τον ΣΥΡΙΖΑ τον εξευτελίζει καθημερινά ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος τρέφεται με το να κατασκευάζει εσωτερικούς εχθρούς. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο, στην απόκρυψη οικονομικών στοιχείων και στον λαϊκισμό. Μπορεί να συνεχίσει να μαλώνει μόνος του. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος», τόνισαν πηγές των «87».

Ο Παύλος Πολάκης επανήλθε, δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω: «Είναι σαφέστατο το τι είπα και το τι θα κάνω! Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments