Αθλητισμός

Αλμέιδα: «Το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό, αν…»

Αλμέιδα: «Το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό, αν…»

Πηγή Φωτογραφίας: [371433] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Στην υπεροχή της ΑΕΚ και την αναποτελεσματικότητά της στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα
Στην υπεροχή της ΑΕΚ και την αναποτελεσματικότητά της στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα μετά το εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Λαμία.
Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου θυμίζει τίποτα αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μου θυμίζει είναι πως έτσι όπως έγινε το σημερινό παιχνίδι, βλέποντας τώρα τι έχει κάνει η ομάδα και εμβαθύνοντας στο αποτέλεσμα (προφανώς δε θέλαμε ισοπαλία, αλλά νίκη). Είχαμε 80% της κατοχής, είχαμε 13 κόρνερ, ο αντίπαλος ένα. Είχαμε 30 ευκαιρίες να σουτάρουμε. Ο αντίπαλος έκανε ένα σουτ στην εστία και προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο.

Κάναμε 500 και κάτι πάσες και  ο αντίπαλος 80. Είδα μία ομάδα συγκεντρωμένη, που είχε τον έλεγχο που ανακτούσε τη μπάλα γρήγορα. Ειδα μία ομάδα που παρότι ο αντίπαλος καθόταν πίσω  και δεν υπήρχαν χώροι έγιναν 30 σουτ. Πρέπει να βελτιώσουμε την εκτέλεση σίγουρα! Αν από τα 30 σουτ, τα 10 πήγαιναν στην εστία σίγουρα το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Δεν είδα μία ομάδα να παίζει άσχημα. Αν παίζουμε έτσι οι πόντοι που θα μαζέψουμε θα είναι περισσότεροι, από το αν δεν παίζουμε έτσι. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι έγινε πριν ένα χρόνο. Θα πρέπει να δω αν τα νούμερα ήταν ίδια. Αλλα θα πρέπει να το δω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments