Αθλητισμός

Με εντολή Μαρινάκη θα δοθεί κανονικά το μπόνους στους Νέους του Ολυμπιακού

Με εντολή Μαρινάκη θα δοθεί κανονικά το μπόνους στους Νέους του Ολυμπιακού
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φλαμένγκο στο τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου Κ20, επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας

Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε τα ερυθρόλευκα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis)

Αναλυτικά όσα είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός

“Δε θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια! Δεν είναι ώρα για δάκρυα ούτε για πανηγύρια. Είναι ώρα να πάρετε το μάθημα ότι στη ζωή κάποιες απροσεξίες μπορεί να σε κάνουν να μην πάρεις στο τέλος αυτό που σου αξίζει. Όμως άσχετα από αυτό, εσείς εδώ μπροστά σε 40.000 κόσμο που δεν σταμάτησε στιγμή να υποστηρίζει την ομάδα του, σταθήκατε, δώσατε μάχες και θέλω να είστε υπερήφανοι για ό,τι έχετε κάνει μέχρι τώρα, όπως και εμείς είμαστε υπερήφανοι για εσάς.

Σας στηρίζουμε, είστε το μέλλον του Συλλόγου και στο δρόμο σας θα κατακτήσετε αμέτρητους τίτλους φορώντας την ερυθρόλευκη. Συγκεντρωνόμαστε όλοι, από αύριο ξανά δουλειά και ξαναλέω. Δε θέλω να δω σκυμμένα κεφάλια. Ζήσατε ως Πρωταθλητές Ευρώπης μια απίστευτη εμπειρία σε ένα γήπεδο που ήταν στα όνειρά μας όταν ήμασταν παιδιά! Εμείς θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και όλα τα καλά είναι μπροστά μας.

Υπήρχε ένα μπόνους για την κατάκτηση του τροπαίου το οποίο θα λάβετε κανονικά, διότι εγώ όπως σας είπα σας θεωρώ νικητές!”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments