Αθλητισμός

Μήνυμα του ΠΑΟΚ στους φιλάθλους: “Συνεχίζουμε μαζί για το δύο στα δύο”

Μήνυμα του ΠΑΟΚ στους φιλάθλους: “Συνεχίζουμε μαζί για το δύο στα δύο”

Πηγή Φωτογραφίας: CHAMPIONS LEAGUE 2024-2025 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΜΠΟΡΑΤΣ ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ (ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ / MEGAPRESS)

Ο ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα στον κόσμο του να στηρίξει την ομάδα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό

Ο ΠΑΟΚ πριν από τη ρεβάνς με τη Σαμρόκ αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής (25/8) τον Παναιτωλικό στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με την ΠΑΕ να στέλνει μήνυμα στον κόσμο της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

“Η Ευρώπη μένει για λίγο στην άκρη, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στη μάχη κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή (25.08) και μας χρειάζεται όλους δίπλα του ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Κάθε φίλαθλος που έρχεται στο γήπεδο θα πρέπει να με την αγορά του εισιτηρίου να κάνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την ταυτοποίηση μέσω Gov.gr Wallet, προκειμένου να αποφευχθεί υπερφόρτωση στο σύστημα πριν τη σέντρα του αγώνα. Οι ποινές για όσους επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο χωρίς εισιτήριο είναι ιδιαίτερα αυστηρές και δεν θα επιτραπεί στους παραβάτες να δουν το παιχνίδι, ενώ υπάρχει και διοικητικό πρόστιμο.

Γύρω από το γήπεδο θα υπάρχουν αυστηροί προέλεγχοι από την αστυνομία. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού οι Θύρες της Τούμπας θα ανοίξουν στις 18:30. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο στάδιο, προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενος συνωστισμός πριν τη σέντρα.

Σύμφωνα με τον νέο Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, ένα λάθος είναι αρκετό για να στερήσει από την ομάδα, το πιο σημαντικό της όπλο, την γεμάτη Τούμπα. Δεν πρέπει να δοθεί το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, για να κλείσει την Τούμπα. Απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου από τις κερκίδες προς τον αγωνιστικό χώρο και τον περιβάλλοντα χώρο του επίσης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov Wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο Gov.gr Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) & https://wallet.gov.gr/support.Ταυτοποιούμε τα εισιτήριά μας, ερχόμαστε νωρίς στο γήπεδο, δεν πετάμε αντικείμενα, στηρίζουμε τις προσπάθειες των παικτών με το πάθος και τη φωνή μας και πανηγυρίζουμε μία ακόμα νίκη.

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments