Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Λεβαδειακός 1-0: Ο Σπόραρ στο 90+6’ έδωσε τη νίκη στους πράσινους

Παναθηναϊκός Λεβαδειακός 1-0: Ο Σπόραρ στο 90+6’ έδωσε τη νίκη στους πράσινους

Πηγή Φωτογραφίας: [371438] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Έχοντας επτά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του

Έχοντας επτά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του, ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Λεβαδειακό φλέρταρε με μια γκέλα που θα τον άφηνε από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα στο -5. Οι «πράσινοι» για την 2η αγωνιστική της Super League, είχαν υπερβολικά κακή εικόνα και τελικά κατάφεραν να γλιτώσουν το πατατράκ στο 90+6’ με τον Σπόραρ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να χαρίζει τη νίκη και την ανακούφιση με 1-0.

Το «τριφύλλι» παρουσιάστηκε υπερβολικά νωχελικό, χωρίς καμία φρεσκάδα στο παιχνίδι του και αυτό παραλίγο να του στοιχίσει. Έχασε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος κυρίως με τα τετ α τετ Γερεμέγεφ και Τσέριν, όμως και ο Λεβαδειακός είχε καλές στιγμές με κυριότερη το δοκάρι του Γιαννιώτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Το δεύτερο μέρος αντί να είναι πιο πιεστικός ο Παναθηναϊκός, είχε ακόμη πιο νευρική εικόνα και δεν έπαιξε με «καθαρό» μυαλό. Δοκίμαζε κυρίως με σέντρες να απειλήσει, ενώ ανασταλτικά γλίτωσε για εκατοστά όταν το γκολ του Λεβαδειακού ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι «πράσινοι» στις καθυστερήσεις ουσιαστικά έκαναν όσα έκαναν στο δεύτερο μέρος. Δημιούργησαν τρεις ευκαιρίες και τελικά ο Σπόραρ έδωσε τη λύση, ίσως παίζοντας για τελευταία φορά με το «τριφύλλι» καθώς είναι πολύ πιθανό να πωληθεί.

Έτσι ο Παναθηναϊκός πήρε τους 3 πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα και ο Λεβαδειακός έμεινε στον 1 και τις θετικές εντυπώσεις που άφησε στο ΟΑΚΑ.

Το ματς άρχισε με τον Λεβαδειακό να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ μόλις στο 1ο λεπτό. Από κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Γιαννιώτα, ο οποίος σούταρε με τη μία αναγκάζοντας τον Ντραγκόφσκι σε επέμβαση και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments