Ελλάδα

Χαλκιδική: Ρευματοκλοπή και στο δεύτερο λούνα παρκ του 58χρονου – Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις

Χαλκιδική: Ρευματοκλοπή και στο δεύτερο λούνα παρκ του 58χρονου – Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις

Πηγή Φωτογραφίας: [371435] ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Το δεύτερο λούνα παρκ του 58χρονου, που και αυτό δε διαθέτει άδεια, γίνεται συστηματικά ρευματοκλοπή, κατευθείαν από την κολώνα της ΔΕΗ που βρίσκεται δίπλα στην εγκατάσταση

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από τον σοκαριστικό θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, ο οποίος εκτοξεύτηκε από το παιχνίδι στο οποίο επέβαινε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος με το κεφάλι και να σκοτωθεί ακαριαία.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν μπει πέρα από τις ευθύνες σε κεντρικό επίπεδο και οι τεράστιες ελλείψεις και παρατυπίες τόσο στο μοιραίο λούνα παρκ, όσο και σε ακόμη ένα λούνα παρκ ιδιοκτησίας του 58χρονου πάλι στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV  στο δεύτερο λούνα παρκ του 58χρονου, που και αυτό δε διαθέτει άδεια, γίνεται συστηματικά ρευματοκλοπή, κατευθείαν από την κολώνα της ΔΕΗ που βρίσκεται δίπλα στην εγκατάσταση.

Το “μοιραίο” λούνα παρκ έκλεβε και ρεύμα – Δύο φορές έκοψε ο ΔΕΔΔΗΕ την ηλεκτροδότηση, τρεις φορές επανασυνδέθηκε

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες από επίσημα έγγραφα φαίνεται ότι τα τελευταία είκοσι χρόνια ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ προχωρούσε κανονικά σε αίτηση σύνδεσης περί τις αρχές Μαΐου και, όπως συνηθίζεται άλλωστε στις εποχικές επιχειρήσεις, υπέβαλε αίτημα διακοπής της ηλεκτροδότησης κάθε Οκτώβριο. Φέτος, όμως, ο ιδιοκτήτης δεν είχε προχωρήσει σε καμία τέτοια ενέργεια.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΔΕΔΔΗΕ, τεχνικό κλιμάκιο επισκέφθηκε το Πευκοχώρι και συγκεκριμένα το λούνα παρκ στις 24 Μαΐου του 2024. Εκεί διαπιστώθηκε πως το λούνα παρκ λειτουργούσε με αυθαίρετη επανασύνδεση και ως εκ τούτου το κλιμάκιο διέκοψε την παροχή ρεύματος. Οι τεχνικοί έφυγαν έχοντας κάνει τη δουλειά τους, όμως, ως εκ θαύματος, το λούνα παρκ επανακτούσε ηλεκτροδότηση και μάλιστα από την ίδια γραμμή.

Ο ΔΕΔΔΗΕ όμως επέστρεψε στις εγκαταστάσεις περί τα μέσα Ιουνίου προχωρώντας εκ νέου σε διακοπή ρεύματος. Αυτή ήταν και η τελευταία επίσκεψη του αρμόδιου κλιμακίου. Αν κρίνουμε από το γεγονός πως μέχρι και το δυστύχημα, πριν από μερικές ημέρες, το λούνα παρκ λειτουργούσε κανονικά, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως πραγματοποιήθηκε και τρίτη αυθαίρετη επανασύνδεση του ρεύματος!

Όπως είναι επόμενο, λοιπόν, ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ όχι μόνο δεν εξασφάλιζε τεχνικούς ελέγχους στα μηχανήματά του, όχι μόνο δεν πλήρωνε ρεύμα, αφού δεν είχε κάνει αίτηση η οποία θα τον τιμολογούσε, αλλά δεν πλήρωνε ούτε και τα τέλη προς το δήμο, όπως αυτά προκύπτουν από τους λογαριασμούς ηλεκτροδότησης. Θυμίζουμε, δε, πως ο δήμος Κασσάνδρας είχε ενημερωθεί από την ΕΛ.ΑΣ., από τις 9 Ιουλίου, πως το λούνα παρκ δεν είχε προχωρήσει σε γνωστοποίηση λειτουργίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments