Οδηγός

Υπουργείο Πολιτισμού: Θέσεις εργασίας για ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ 

Υπουργείο Πολιτισμού: Θέσεις εργασίας για ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ 

Πηγή Φωτογραφίας: FILE PHOTO: A man looks at the Parthenon Marbles, a collection of stone objects, inscriptions and sculptures, also known as the Elgin Marbles, on show at the British Museum in London October 16, 2014. REUTERS/Dylan Martinez/File Photo

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το μπαράζ προσλήψεων από το Υπουργείο Πολιτισμού. 20 θέσεις εργασίας για αρχαιολόγους, σχεδιαστές και εργάτες στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το μπαράζ προσλήψεων από το Υπουργείο Πολιτισμού. 20 θέσεις εργασίας για αρχαιολόγους, σχεδιαστές και εργάτες στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης.

Κάθε σύμβαση εργασίας θα αφορά σε χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης για την ειδικότητα των ΠΕ Αρχαιολόγων και ενάμισι (1,5) μήνα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης για τις ειδικότητες των ΔΕ Σχεδιαστών και των ΥΕ Εργατών.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν άτομα Πανεπιστημιακής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Υπουργείο Πολιτισμού: 20 θέσεις εργασίας στην στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης – Ποια τα γενικά προσόντα πρόσληψης

Σημειώστε τα γενικά προσόντα πρόσληψης – Οι υποψήφιοι πρέπει να:

  • μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση)
  • είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες κράτους της Ε.Ε.
  • έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών
  • έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλόλητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν

Υπουργείο Πολιτισμού: 20 θέσεις εργασίας στην στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης – Πότε και πώς η υποβολή αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά το Σάββατο 24 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση [email protected], (Η ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ (1) ΑΡΧΕΙΟ PDF), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, Τ.Κ. 50150 Αιανή Κοζάνης, απευθύνοντάς την στην ΕΦΑ Κοζάνης (τηλ. επικοινωνίας: 2461098801).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments