Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης ρίχνει χυλόπιτα στον Κασσελάκη κι αυτός δεν τον διαγράφει

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Πολάκης ρίχνει χυλόπιτα στον Κασσελάκη κι αυτός δεν τον διαγράφει

Πηγή Φωτογραφίας: [371089] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Με τον Πολάκη αρχηγό, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κοντύνει πολύ.

«Δεν έχω ξαναδεί στέλεχος να ρίχνει χυλόπιτα στον πρόεδρο του κόμματος και ο πρόεδρος να μην τον διαγράφει», τονίζει, σε πρωινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας για τις πρόσφατες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Υγείας τόνισε: «Δεν γίνεται κάτι που δεν είχα προβλέψει. Ο Κασσελάκης δεν τόλμησε να διαγράψει τον Πολάκη από το κόμμα, αλλά περιορίστηκε μόνο να τον απομακρύνει από την κοινοβουλευτική ομάδα. Από εκείνη την ημέρα, ο Πολάκης εργάζεται μεθοδικά για να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Και οι επιθέσεις που ο Πολάκης εξαπολύει εναντίον της κυρίας Λινού δεν είναι τυχαίες. Αν ο Κασσελάκης υιοθετήσει τις καταγγελίες του Πολάκη για την Λινού, ο Πολάκης θα βγει ενισχυμένος. Αν όμως ο Κασσελάκης δεν υιοθετήσει τις καταγγελίες, ο Πολάκης βγαίνει και πάλι κερδισμένος, υποστηρίζοντας πως είναι δήθεν ανυποχώρητος σε θέματα ηθικής κλπ. Σε κάθε περίπτωση είναι χαμένος ο Κασσελάκης, διότι ολιγώρησε να τον διαγράψει. Ο Πολάκης ρίχνει χυλόπιτα στον Κασσελάκη με τη σημερινή του συνέντευξη στο Documento. Και ο Κασσελάκης δεν τον διαγράφει! Δεν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο!».

Αναφερόμενος στο πόρισμα της ΕΑΔ, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογραμμίζει πως «η Αρχή Διαφάνειας έβγαλε ένα πολύ δυσάρεστο πόρισμα για τον Πολάκη. Μιλάμε για 8 εκατομμύρια ευρώ, ανάθεση σε εταιρεία σεκιούριτι. Το άνοιγμα αυτής της υπόθεσης μπορεί να φέρει πολλές εκπλήξεις. Ο Πολάκης θέλει να παρουσιάσει τον εαυτό του ως δημόσιο κατήγορο, τιμωρό και «ηθικό», αλλά τώρα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στο κόμμα του.

Τη ΝΔ τη συμφέρει να γίνει ο Πολάκης αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Με τον Πολάκη ο ΣΥΡΙΖΑ θα μικρύνει. Όμως η Ελλάδα δεν θα κερδίσει, γιατί ο Πολάκης κάνει μόνο τραμπουκισμούς και προβαίνει σε οξύτητες και χυδαιότητες. Επίσης, είναι άνθρωπος με τον οποίον δεν μπορείς να βγάλεις άκρη και να συνεννοηθείς μαζί του. Τώρα, έχει «κολλήσει» με τα Φιλιατρά και το εκεί Κέντρο Υγείας. Του έχουμε εξηγήσει τόσες φορές και δεν εννοεί να καταλάβει ότι δεν ήμουν εγώ αρμόδιος και ότι συγχέει τα Κέντρα Υγείας σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους».

Ερωτηθείς, ακόμη, για το ενδεχόμενο επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο υπουργός Υγείας επισήμανε στους συνομιλητές του πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές με είκοσι μονάδες διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία. Παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο χώρος αυτός είναι σήμερα σε χειρότερη κατάσταση από ό,τι ήταν πριν από ένα χρόνο. Ο Τσίπρας είναι λογικό να υποθέσει ότι υπάρχει κενό στον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, οι μεν του χρεώνουν τον Κασσελάκη, οι δε τον Πολάκη. Ο Τσίπρας αυτό τον ένα χρόνο θεωρείται ότι είναι παρών. Άρα, ευθύνεται, έχει μερίδιο ευθύνης. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα καταφέρει ως αρχηγός. Πρόκειται για ένα χώρο, όπου τσακώνονται όλοι. Παρακολουθώ την πολιτική, μου αρέσει η πολιτική ιστορία και έχω να πω πως τέτοιο κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχω ξαναδεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments