Πολιτική

Άδωνις: Η αντιπολίτευση ξεπέρασε κάθε όριο στην κατασυκοφάντηση του ΕΣΥ

Άδωνις: Η αντιπολίτευση ξεπέρασε κάθε όριο στην κατασυκοφάντηση του ΕΣΥ

Πηγή Φωτογραφίας: [365849] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ "ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024" / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αντιπολιτευτικά τρολ παρουσιάζουν φανταστικά νησιά χωρίς γιατρό

Στην κατηγορηματική διάψευση ότι η Ψίμυθος δεν έχει μείνει χωρίς γιατρό και στην αποκάλυψη ότι αντιπολιτευτικά τρολ κατασκευάζουν φανταστικά νησιά χωρίς γιατρό, προβαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «αυτό που κάνουν σήμερα υπερέβη κάθε όριο».

Σύμφωνα με την παρέμβαση του υπουργού Υγείας, «το ΕΣΥ έχει προβλήματα, πάντα είχε και πάντα θα έχει, αλλά τώρα είμαστε σε όλα τα επίπεδα καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια. Όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό ξέρουν ότι η εξιδανικευμένη εικόνα των συστημάτων υγείας των άλλων χωρών δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τα ίδια προβλήματα με εμάς έχουν και οι υπόλοιποι και εμείς είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση από πολλούς άλλους».

Ωστόσο, εκείνο που άρχισε σήμερα είναι, όπως τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης «είναι μια ιστορία για έναν «τελευταίο αγροτικό γιατρό που με ανάρτηση του στο FB είπε ότι δεν αντέχει άλλο και φεύγει…» και να οι αναρτήσεις για το ότι «η Ψίμυθος έμεινε χωρίς γιατρό κλπ» και «αυτό είναι το ΕΣΥ του Άδωνι κλπ»….μόνον που όχι μόνον η είδηση της παραίτησης είναι ψευδής αλλά το ίδιο το «νησί» που υποτίθεται καταρρέει υγειονομικά απλά δεν υπάρχει! Αυτό το νησί δεν υπάρχει καθόλου, είναι ένα φανταστικό νησί», που το γέννησε ένας λογαριασμός στο Χ.

Και ο Άδωνις ολοκληρώνει, γράφοντας πως «μην πουν ότι το έκαναν για πλάκα, διότι μέχρι αύριο εάν δεν έκανα αυτή την ανάρτηση η μισή Ελλάδα θα είχε πιστέψει ότι …η «Ψίμυθος» είχε μείνει χωρίς γιατρό και ότι το ΕΣΥ καταρρέει….κάπου στοπ!».

Επισημαίνεται ότι σε σχετικό, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento (https://www.documentonews.gr/article/psimythos-to-elliniko-nisi-toy-x-poy-trelainei-toys-episkeptes/amp/) αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι «όλοι ξαφνικά μιλούν για την Ψίμυθο. «Ψίμυθος» έχει γίνει εδώ και λίγες ώρες viral με τους χρήστες του Χ να κάνουν αναρτήσεις και αναζητούν τι είναι και σε ποιο σημείο της χώρας βρίσκεται.

Μάλιστα, είναι το πρώτο trend στο ελληνικό Χ.

Ωστόσο, όπως φαίνεται οι αναζητήσεις ήταν πολλές για ένα νησί που… δεν υπάρχει. Αρκετοί ήταν εκείνοι που πόσταραν και τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια για όποιον θέλει να επισκεφθεί την… Ψίμυθο και μάλιστα τα βρήκαν ακριβά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments