Αθλητισμός

ΑΕΚ: Προχωρά του Ντουά στην Ένωση! Πόσο θα κοστίσει

ΑΕΚ: Προχωρά του Ντουά στην Ένωση! Πόσο θα κοστίσει

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//ΑΕΚ: Προχωρά του Ντουά στην Ένωση! Πόσο θα κοστίσει

Η διοίκηση της ΑΕΚ προχωράει τις επαφές για την απόκτηση του Κουαντουό Ντουά
Η διοίκηση της ΑΕΚ προχωράει τις επαφές για την απόκτηση του Κουαντουό Ντουά, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.
Ο Ελβετός επιθετικός θα κοστίσει στην Ένωση περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ, με τη Λουντογκόρετς να δίνει το 20% των χρημάτων στη Νυρεμβέργη, η οποία είχε διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν τον παίκτη στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο σύμφωνα με το novasports.gr
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Kicker, η Ένωση έχει συμφωνήσει με τον διεθνή Ελβετό επιθετικό και πλέον υπάρχουν επαφές με την Λουντογκόρετς για να τελειώσει το deal το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

«Έπειτα από αρκετές προσπάθειες των Ελλήνων, φαίνεται πλέον να έχει βρεθεί βάση διαπραγμάτευσης μεταξύ της ΑΕΚ και της Λουντογκόρετς ενώ από την ΑΕΚ έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Ντουά», σημειώνει το γερμανικό περιοδικό. Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης και στο ποσό με το οποίο εκτιμάται πως θα κλείσει η μεταγραφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments