Αθλητισμός

Ολυμπιακός Athens Kallithea: Ο Γιάρεμτσουκ έδωσε τη λύση [2-1]

Ολυμπιακός Athens Kallithea: Ο Γιάρεμτσουκ έδωσε τη λύση [2-1]

Πηγή Φωτογραφίας: [371451] SUPER LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ATHENS ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/ EUROKINISSI)

Το δύο στα δύο έκανε ο Ολυμπιακός στη Super League, επικρατώντας με 2-1 της νεοφώτιστης Athens Kallithea, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Το δύο στα δύο έκανε ο Ολυμπιακός στη Super League, επικρατώντας με 2-1 της νεοφώτιστης Athens Kallithea, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τη 2η αγωνιστική. Η ομάδα του Πειραιά είχε τον έλεγχο στο α΄ μέρος, προηγήθηκε γρήγορα και συγκεκριμένα στο 14΄ με τον Νορβηγό πλάγιο μέσο Κρίστοφερ Βέλντε, αλλά στο 60ο λεπτό οι βελτιωμένοι μετά το ημίχρονο φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ρόμπερτς Ουλντρίκις στο 60ό λεπτό. Ο Μεντιλίμπαρ έκανε τρεις αλλαγές ψάχνοντας το γκολ της νίκης, με μία εξ αυτών, αυτή του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ να αποδεικνύεται «χρυσή». Ο Ουκρανός επιθετικός ήταν ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού, με ριμπάουντ μετά από άστοχο σουτ με προβολή του Ελ Κααμπί, στο 79΄. Με τον έναν βαθμό που είχε πάρει από την πρεμιέρα έμεινε η Athens Kallithea.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας στα δεξιά τον Μαρτίνς, τον Βέλντε στα αριστερά και τον Τσικίνιο πίσω από τον Ελ Κααμπί και μετά από 14 λεπτά αγώνα… βρήκε το γκολ. Ο Ορτέγκα έβγαλε κάθετη πάσα από τα δεξιά στον Κρίστοφερ Βέλντε, με τον Νορβηγό πλάγιο μέσο να κόβει προς τα μέσα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα πλασάρωντας με το δεξί. Ανώτερη παρέμεινε η ομάδα του Πειραιά, ήταν σαφώς πιο κινητική από την αντίπαλό της, αλλά το γκολ δεν ήρθε για τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το ημίχρονο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Στάμενιτς – Μερκάτι, Μότοκ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ρόντινεϊ, Πιρόλα, Μπιανκόν (69΄ Γκαρθία), Ορτέγκα, Έσε (49΄ Στάμενιτς), Ντόη, Τσικίνιο (68΄ Γιάρεμτσουκ), Βέλντε (69΄ Μασούρας), Μαρτίνς, Ελ Κααμπί

ATHENS KALLITHEA (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μεχίας (40΄ Ντεμέτριους), Ισιμάτ, Πασαλίδης, Μανθάτης, Ματίγια (84΄ Λουκινας), Μότοκ, Σοΐρι (75΄ Χάνουσεκ), Μερκάτι (46΄ Ντιμπά), Μουτίνιο (84΄ Βασιλόγιαννης), Ουλντρίκις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments