Ελλάδα

Κολωνός: “Έστειλαν μήνυμα από το κινητό μου για να καλύψουν τον 44χρονο” –Το βίντεο που επικαλείται η 16χρονη

Κολωνός: “Έστειλαν μήνυμα από το κινητό μου για να καλύψουν τον 44χρονο” –Το βίντεο που επικαλείται η 16χρονη

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA//Κολωνός: “Έστειλαν μήνυμα από το κινητό μου για να καλύψουν τον 44χρονο” –Το βίντεο που επικαλείται η 16χρονη

“Είχα φανερή σχέση με την 16χρονη” υποστηρίζει ο 44χρονος

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση βιασμού στον Κολωνό. Τα νέα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα το Live News θολώνουν ακόμη περισσότερο το τοπίο με την 16χρονη να βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ειδικότερα, το Live News αποκαλύπτει βίντεο ντοκουμέντο, σύμφωνα με το οποίο προσπαθούν να της αποσπάσουν το κινητό τηλέφωνο ώστε να στείλει μήνυμα δήθεν να συνευρεθούν, για να καλύψουν τον 44χρονο και να αποκτήσει άλλοθι.

Το βίντεο καταγράφηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου, στην περιοχή που μένει η 16χρονη.

Στα πλάνα φαίνεται το ασημί ΙΧ του 44χρονου, στο οποίο φέρεται να λάμβαναν χώρα οι βιασμοί της 16χρονης. Το όχημα το οδηγεί ο γιος του δράστη και στη συνέχεια κατεβαίνουν ο κατηγορούμενος, ο γιος του και η νυν σύντροφός του.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης, οι τρεις τους προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση στη 16χρονη. Η σύντροφος του γιου του 44χρονου πήρε το κινητό της κοπέλας κι έπειτα στάλθηκε το επίμαχο μήνυμα που ζητούσε από τον 44χρονο να συνευρεθούν ερωτικά, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά της ανήλικης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments