Ελλάδα

«Ο κορωνοϊός είναι εδώ, το FLiRT είναι εδώ» – Ανησυχία για την έξαρση, τι πρέπει να κάνουμε μετά τις διακοπές

«Ο κορωνοϊός είναι εδώ, το FLiRT είναι εδώ» – Ανησυχία για την έξαρση, τι πρέπει να κάνουμε μετά τις διακοπές

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Ο κορωνοϊός είναι εδώ, το FLiRT είναι εδώ» – Ανησυχία για την έξαρση, τι πρέπει να κάνουμε μετά τις διακοπές

«Είναι σημαντικό, για να αποφύγουμε ενδεχόμενη νόσηση, να τηρούμε ατομικά μέτρα προστασίας, όπως η χρήση αντισηπτικού», τονίζει η Ματίνα Παγώνη

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στους ειδικούς η έξαρση του κορονοϊού και τα κρούσματα που έχουν αυξηθεί τους καλοκαιρινούς μήνες. Όπως τονίζει η Ματίνα Παγώνη, όλοι μετά τις διακοπές οφείλουν να κάνουν τεστ, ώστε να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους.

«Γυρίζοντας από τις διακοπές αυτές τις ημέρες που επιστρέφουν όλοι, να κάνουν ένα rapid test. Ο κορονοϊός είναι εδώ, το FLiRT το στέλεχος είναι εδώ, είχαμε αρκετά περιστατικά, είχαμε νοσηλευόμενους, είναι σε εξάρσεις και υφέσεις», είπε το πρωί της Δευτέρας 26/8 στο MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Επειδή δεν μπορούμε συνέχεια να ασχολούμαστε με αυτό, δεν μπορούμε συνέχεια να πιέζεται ο κόσμος, γι’ αυτό πρέπει όταν γυρίσουμε από τις διακοπές να κάνουμε ένα τεστ. Δεν πάμε στο σπίτι μας με μεγάλους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν υποκείμενα νοσήματα να τους κολλήσουμε και μετά να πρέπει να πάρουν αντιικά φάρμακα, να πάνε στο νοσοκομείο κ.λπ.», συμπλήρωσε.

«Είναι σημαντικό, για να αποφύγουμε ενδεχόμενη νόσηση, να τηρούμε ατομικά μέτρα προστασίας όπως η χρήση αντισηπτικού», δήλωσε η Ματίνα Παγώνη.

«Χρησιμοποιούμε τα αντισηπτικά μας, που δεν είναι μόνο για τον κορονοϊό. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είναι για ιώσεις, βακτήρια, είναι πολύ σημαντικό, μην το ξεχνάμε αυτό. Όσον αφορά τους ανθρώπους που είναι σε μεγάλες ηλικίες, με υποκείμενα νοσήματα, όχι μόνο για τον κορονοϊό αλλά για οτιδήποτε, θα πρέπει να προσέχουν», είπε κλείνοντας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments