Ελλάδα

«Χειρότερη από τριτοκοσμική η κατάσταση», λέει πραγματογνώμονας για το μοιραίο παιχνίδι στο λούνα παρκ

«Χειρότερη από τριτοκοσμική η κατάσταση», λέει πραγματογνώμονας για το μοιραίο παιχνίδι στο λούνα παρκ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Χειρότερη από τριτοκοσμική η κατάσταση», λέει πραγματογνώμονας για το μοιραίο παιχνίδι στο λούνα παρκ

«Αν θα πάει ο οποιοσδήποτε τεχνικός, θα τραβάει τα μαλλιά του!»

Πραγματογνώμονας που εξέτασε από κοντά το μοιραίο παιχνίδι στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, εκτοξευθείς από το οποίο σκοτώθηκε ο 19χρονος Γιάννης, ξεκαθάρισε πως η κατάσταση ήταν χειρότερη από τριτοκοσμική.

Ο Τάσος Δέδες, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», διευκρίνισε πως «είναι μια κατάσταση, όχι τριτοκοσμική, δεν υπάρχουν τέτοιες εγκαταστάσεις στον πλανήτη».

«Επισκέφθηκα τον χώρο. Είναι μια τραγική κατάσταση. Προτείνω και παρακαλώ τον προϊστάμενο της εισαγγελίας να κάνει ο ίδιος μια επίσκεψη στον χώρο, να δει την κατάσταση. Όλο αυτό το συγκεκριμένο μηχάνημα, το Crazy Dance, αν θα πάει ο οποιοσδήποτε τεχνικός, θα τραβάει τα μαλλιά του», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως «υπάρχει μια πλατφόρμα από ένα αυτοκίνητο με δύο δίδυμους τροχούς επάνω στο οποίο είναι τοποθετημένο όλο αυτό το σύστημα, που είναι γύρω στα 12,5 μέτρα, μια πλατφόρμα».

«Έχει τάκους στήριξης από κάτω με υδραυλικά που τρέχουνε, με γραμμές ισχυρών ρευμάτων που βγαίνουν αριστερά και δεξιά, με γεννήτριες, με σκουπίδια, μια τραγική κατάσταση», είπε στη συνέχεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments