Διεθνή

Ναυάγιο Σικελία: Έρευνα για ανθρωποκτονία εις βάρος του καπετάνιου του Bayesian [vid]

Ναυάγιο Σικελία: Έρευνα για ανθρωποκτονία εις βάρος του καπετάνιου του Bayesian [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ναυάγιο Σικελία: Έρευνα για ανθρωποκτονία εις βάρος του καπετάνιου του Bayesian [vid]

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται τις ιταλικές εφημερίδες La Repubblica και Corriere della Sera, ο 51χρονος Νεοζηλανδός Τζέιμς Κάτφιλντ ερευνάται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και πρόκληση ναυαγίου

Οι εισαγγελικές αρχές στην Ιταλία ξεκίνησαν επισήμως έρευνα εις βάρος του καπετάνιου του superyacht Bayesian, το οποίο βυθίστηκε στα ανοικτά της Σικελίας την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 7 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ο Βρετανός μεγιστάνας της τεχνολογίας Μάικ Λιντς και η 18χρονη κόρη του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται τις ιταλικές εφημερίδες La Repubblica και Corriere della Sera, ο 51χρονος Νεοζηλανδός Τζέιμς Κάτφιλντ ερευνάται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και πρόκληση ναυαγίου.

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, το γεγονός ότι διενεργείται έρευνα εις βάρος του Κάτφιλντ, δεν σημαίνει ότι θα ασκηθεί απαραίτητα δίωξη εις βάρος του.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελία της Σικελίας είχε ήδη ανακοινώσει το περασμένο Σάββατο ότι ξεκίνησε έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας μετά το ναυάγιο του Βayesian.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments