Lifestyle

Ακομπλεξάριστη! Η σκανδαλώδης Cher εμφανίζεται χωρίς σουτιέν και μούσκεμα [pics]

Ακομπλεξάριστη! Η σκανδαλώδης Cher εμφανίζεται χωρίς σουτιέν και μούσκεμα [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: instyle.com//Ακομπλεξάριστη! Η σκανδαλώδης Cher εμφανίζεται χωρίς σουτιέν και μούσκεμα [pics]

Οι θαυμαστές έμειναν έκπληκτοι

Οι θαυμαστές έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν την 75χρονη Σερ χωρίς σουτιέν και μούσκεμα στις τελευταίες της φωτογραφίες! Κάπως έτσι εμφανίστηκε η εμβληματική τραγουδίστρια όταν νόμιζε ότι είχε απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα! 

Ενώ η Cher απολάμβανε τις διακοπές της, οι φωτογράφοι εκμεταλλεύτηκαν τη στιγμή για να την απαθανατίσουν σε ένα λιγότερο κολακευτικό φως. Οι εικόνες, οι οποίες διαδόθηκαν γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άφησαν πολλούς θαυμαστές εμβρόντητους. Ήταν ένα απροσδόκητο και αποκαρδιωτικό θέαμα για όσους τη θαυμάζουν.

Οι προκλητικές φωτογραφίες προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων, με τους θαυμαστές να εκφράζουν την απογοήτευσή τους. Η Cher εθεάθη με βρεγμένα ρούχα χωρίς σουτιέν, ενώ το γυμνό πρόσωπό της, χωρίς μακιγιάζ, δεν πέρασε απαρατήρητο.

Τα σχόλια περιελάμβαναν: «Η φωτογραφία της είναι πολύ ωραία: «Χαλαρό δέρμα και έντονες ρυτίδες!», “Τι απογοήτευση!”, “Ίσως είναι καιρός να επικεντρωθεί στην οικογένεια αντί για αυτό!”, “Δεν διαφέρει και πολύ από τη Μαντόνα!” και “Οι άνθρωποι θα έπρεπε να κοιτάνε τη δουλειά τους!”.

Από την άλλη πλευρά, κάποιοι θαυμαστές σχολίασαν: «Γερνάει με χάρη!», “Ακόμα και χωρίς μακιγιάζ, ξεπερνάει πολλές στη βιομηχανία”, και “Πώς καταφέρνει να δείχνει τόσο υπέροχη στα 75 της;”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments