Lifestyle

Σε πελάγη ευτυχίας ο Πατούλης! Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση ότι θα γίνει ξανά μπαμπάς

Σε πελάγη ευτυχίας ο Πατούλης! Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση ότι θα γίνει ξανά μπαμπάς
Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά

Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, ωστόσο η κατά 30 χρόνια μικρότερη του σύντροφός του δεν περιμένει δίδυμα, όπως έγινε αρχικά γνωστό το πρωί της Δευτέρας.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο Ιάσονας Τσόλης για το Newsit, ο Γιώργος Πατούλης επιβεβαίωσε το ευτυχές γεγονός, όμως – όπως διευκρίνισε – η σύντροφός του, Νάνσυ Κοιλού δε βρίσκεται στο τέλος της κύησής της.

«Δεν είναι ετοιμόγεννη», ανέφερε ο τέως περιφερειάρχης Αττικής.Αν και αρχικά έγινε γνωστό ότι ο πελαργός θα χτυπήσει… εις διπλούν την πόρτα του ζευγαριού, μιλώντας στο newsit.gr, ο Γιώργος Πατούλης διευκρίνισε ότι δεν περιμένουν δίδυμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Patoulis (@giorgos.patoulis)

Το απόγευμα της Δευτέρας λίγες ώρες μετά την αναπαραγωγή της χαρμόσυνης είδησης, ο Γιώργος Πατούλης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου.

«Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, είμαστε χαρούμενοι και ευλογημένοι που στην οικογένεια μας έχουμε τρεις πιστούς φίλους. Τον Νέμο, την Μπουμπού και την Τούφη» έγραψε ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, ποζάροντας με τους τετράποδους φίλους του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments