Lifestyle

Σοκαρισμένοι οι φανς της Σελίν Ντιόν! Οι φωτογραφίες που προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία [pics]

Σοκαρισμένοι οι φανς της Σελίν Ντιόν! Οι φωτογραφίες που προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ//ilovewoodwork.com

Πρόσφατες φωτογραφίες παπαράτσι της 55χρονης τραγουδίστριας με ένα τολμηρό ντύσιμο έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία

Πρόσφατες φωτογραφίες παπαράτσι της 55χρονης τραγουδίστριας Σελίν Ντιόν με ένα τολμηρό ντύσιμο έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία. Οι φωτογραφίες είναι στο παρακάτω άρθρο.

Η δημόσια εμφάνιση της εμβληματικής τραγουδίστριας έχει προκαλέσει αμηχανία και απογοήτευση στους θαυμαστές της. Γνωστή για το πιο συντηρητικό της στυλ, επέλεξε πρόσφατα να φορέσει ένα κορμάκι, το οποίο πολλοί θεώρησαν ότι ήταν μια εκπληκτική και αχαρακτήριστη επιλογή.

Το ρούχο, σύμφωνα με πολλά σχόλια, φάνηκε να τονίζει τα σημάδια της γήρανσης αντί να την κολακεύει. Τόνισε την έλλειψη σφριγηλότητας των ποδιών της και τη συνολική μείωση της ελαστικότητας του δέρματος, με αποτέλεσμα να επικριθεί ότι γέρασε την εμφάνισή της.

Ορισμένοι θαυμαστές υπέθεσαν μάλιστα ότι η δραστική αλλαγή στη σωματική της διάπλαση μπορεί να οφείλεται σε υποκείμενα προβλήματα υγείας που προκάλεσαν την απώλεια βάρους της. Ποιες είναι οι δικές σας σκέψεις σχετικά με αυτό;

Είναι απογοητευτικό να βλέπεις μια αγαπημένη σταρ να εμφανίζεται μεγαλύτερη από το αναμενόμενο. Ελπίζουμε να είναι καλά στην υγεία της και να τα πηγαίνει καλά παρά τις ανησυχίες αυτές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments