Lifestyle

Σπυροπούλου: Η αποχή από τα social, η ανάρτηση από νοσοκομείο και το μήνυμα για τις δύσκολες μέρες

Σπυροπούλου: Η αποχή από τα social, η ανάρτηση από νοσοκομείο και το μήνυμα για τις δύσκολες μέρες

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποχή από τα social, η ανάρτηση από νοσοκομείο και το μήνυμα για τις δύσκολες μέρες

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ιδιαίτερη ενεργή αυτό το καλοκαίρι στα social media

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν ιδιαίτερη ενεργή αυτό το καλοκαίρι στα social media και ειδικότερα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της μοιραζόταν καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της.

Ωστόσο, από τις αρχές Αυγούστου η παρουσιάστρια «εξαφανίστηκε» από το Instagram και σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις από τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou 🧿 (@konstantinaspyropoulou)

Μόλις τρεις εβδομάδες είχε ανεβάσει μια φωτογραφία, όπου φαινόταν να βρίσκεται σε κάποιο δωμάτιο νοσοκομείου στα βόρεια προάστια, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες για το αν νοσηλευόταν εκείνη ή κάποιο από τα δυο της παιδιά.

Πριν λίγες ώρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στα social media, δημοσιεύοντας για αρχή μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα και την ημερομηνία 22 Αυγούστου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν δίστασε να στείλει και ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους, αποκαλύπτοντας ότι οι τελευταίες ημέρες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες για εκείνη, χωρίς να αποκαλύπτει τι έχει συμβεί στη ζωή της.

«Μου έχετε λείψει! Έχουμε περάσει δύσκολα τόσες ημέρες. Θα επανέλθω όμως», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μη δίνοντας περισσότερες πληροφορίες.

Από το πρωί της Κυριακής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επανήλθε πλήρως στα social media ανεβάζοντας συνεχώς στιγμιότυπα από τις τελευταίες της βουτιές στη θάλασσα με τον γιο της, Βλάσση.

Το βράδυ της Κυριακής έκανε και την πρώτη κανονική ανάρτησή της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τη βραδινή της έξοδο σε γνωστό εστιατόριο στον Λυκαβηττό.

Μπορεί η ίδια να μην είναι έτοιμη ακόμη να μιλήσει για το τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο όλα δείχνουν να βρίσκονται πλέον στο παρελθόν, με την παρουσιάστρια να απολαμβάνει όσο μπορεί τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού.

Πηγή: tlife.gr–Άννα Κοντογιάννη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments