Πολιτική

Γεωργιάδης: Στηρίζω Γιάννη Μπρατάκο για την προεδρία του ΕΒΕΑ

Γεωργιάδης: Στηρίζω Γιάννη Μπρατάκο για την προεδρία του ΕΒΕΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter Adonis Georgiadis//Γεωργιάδης: Στηρίζω Γιάννη Μπρατάκο για την προεδρία του ΕΒΕΑ

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μπρατάκου για την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μπρατάκου για την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, εξέφρασε σε ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης μπλέκοντας το εγκώμιο για την πολύτιμη συνεισφορά  σε όποιο πόστο και αν έχει αναλάβει.

Ενόψει των εκλογών, που θα διεξαχθούν από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2024 και στις οποίες ο Γιάννης Μπρατάκος έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών με τον συνδυασμό «Άλμα Μπροστά» ο Υπουργός Υγείας του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Ο Γιάννης Μπρατάκος είναι ένας άνθρωπος με πολύτιμη συνεισφορά σε όποιο πόστο και αν έχει αναλάβει. Άνθρωπος του επιχειρείν, αλλά και με μεγάλη πολιτική διαδρομή. Είχα την ευκαιρία και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του στο παρελθόν και πάντα η συνεργασία μας υπήρξε άριστη.

Μάλιστα, όταν εκείνος ήταν Πρόεδρος του ΕΒΕΑ εγώ ήμουν Υπουργός Ανάπτυξης (από εκεί είναι και η φωτογραφία αυτή), οπότε γνωρίζω πολύ καλά ότι διαθέτει και γνώσεις αλλά κυρίως όρεξη και δημιουργικότητα για να πάει τον επιχειρηματικό τομέα ακόμα πιο μπροστά. Έχει πολλά να προσφέρει και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments