Πολιτική

Κασσελάκης: O δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει τοξικός [pic]

Κασσελάκης: O δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει τοξικός [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κασσελάκης: O δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει τοξικός [pic]

«Ο δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει τοξικός» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο X. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι «πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στο κόμμα», ενώ σε μια έμμεση απάντησή του στις καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου

«Ο δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει τοξικός» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο X. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι «πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στο κόμμα», ενώ σε μια έμμεση απάντησή του στις καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου, καταδίκασε οποιασδήποτε μορφής bullying, χωρίς να κατονομάζει τη βουλευτή του κόμματός του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Μετά από μια προγραμματισμένη Πολιτική Γραμματεία, στην οποία παρουσιάστηκαν αναλυτικά οικονομικά στοιχεία και σχέδιο εξορθολογισμού από τη διοίκηση των κομματικών ΜΜΕ, ο δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει νοσηρός. Προφανώς, πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στο κόμμα. Και η Επιτροπή Καταστατικού που συγκροτήθηκε ήδη μελετά πολλές πολύ δημιουργικές προτάσεις που έχουν στείλει τα μέλη μας. Παροτρύνω όλες και όλους να κατευνάσουν τους τόνους και να μην τροφοδοτούν τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους. Και συγχρόνως, καταδικάζω οποιοδήποτε bullying διαδικτυακά ή δια ζώσης, στην τηλεόραση ή στη Βουλή, στο γήπεδο ή στο σπίτι. Δεν νοείται να στοχοποιούνται συμπολίτες μας για αναπηρία, για τη φυσική εμφάνισή τους, για τον προσανατολισμό τους, για την καταγωγή τους κοκ. Όσοι παραβιάζουν αυτές τις αξίες, που τις κρατώ ακράδαντα μέσα μου, δεν με εκπροσωπούν». 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments