Ζώδια

Με ευχάριστα νέα για 4 ζώδια έρχεται η εβδομάδα [26/08 – 01/09]

Με ευχάριστα νέα για 4 ζώδια έρχεται η εβδομάδα [26/08 – 01/09]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Με ευχάριστα νέα για 4 ζώδια έρχεται η εβδομάδα [26/08 – 01/09]

Με ευχάριστα νέα για 4 ζώδια έρχεται η εβδομάδα 26/08/2024 – 01/09/2024

Έντονη κινητικότητα σε πλανητικές όψεις, το τέλος της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ερμή, την αλλαγή ζωδιακής θέσης για την Αφροδίτη που προχωρά στον Ζυγό και την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ουρανού μάς επιφυλάσσει η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου που φέρνει και τον Σεπτέμβριο στη ζωή μας.

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στην επικοινωνία και στις επαφές, καθώς σχηματίζεται το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους τη Δευτέρα. Είναι η στιγμή να δούμε ρεαλιστικά τι πλάνο θα ακολουθήσουμε προκειμένου να υλοποιήσουμε τους στόχους μας και πώς θα το επικοινωνήσουμε στους άλλους. Μια όμορφη όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό την Τρίτη 27/08/2024 είναι εξαιρετικά βοηθητική στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων, αρκεί να είμαστε δεκτικοί και πρόθυμοι να αγκαλιάσουμε το διαφορετικό. Ας πειραματιστούμε λίγο και ας είμαστε κάπως πιο ανοιχτόμυαλοι και ελεύθεροι στην προσέγγισή μας στις σχέσεις. Άλλωστε με το ζόρι δεν κρατάς κανένα δίπλα σου. Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών κυρίως. Στις 28/08/2024 ολοκληρώνεται η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Λέοντα κι έτσι από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν πολλά από αυτά που μας δημιουργούσαν σύγχυση μέσα στον Αύγουστο.

Αυτά που στο μυαλό μας φαίνονταν βουνό μπορεί τελικά να αποδειχτεί ότι ήταν χαμηλοί λόφοι. Άλλωστε το ζώδιο του Λέοντα φημίζεται για την υπερβολή και το δράμα… Σε κάθε περίπτωση θα αρχίσουμε να συνεννοούμαστε καλύτερα και δεν θα έχουμε τόσα ευτράπελα στην καθημερινότητα μας τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις. Εδώ να σας θυμίσω βέβαια ότι ο Ερμής θα βγει από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του στις 11/09/2024. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη πρέπει να έχουμε το νου μας για λαθάκια, παρεξηγήσεις και κάποιες δυσκολίες, αλλά σαφώς θα είναι μικρότερης έντασης. Την ίδια μέρα ολοκληρώνεται η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μια όψη που επηρεάζει από τη μια τη διάθεση κι από την άλλη θέματα σχέσεων και οικονομικών. Η σύγχυση και η αστάθεια είναι βασικά χαρακτηριστικά αυτής της όψης που μας κάνει να ψάχνουμε διεξόδους, μια πιο πνευματική προσέγγιση στα πράγματα, αλλά και κάτι θετικό να πιστέψουμε ακόμη κι αν είναι ψέμα προκειμένου να βγούμε από την κατήφεια. Κι εδώ είναι που χρειάζεται προσοχή, γιατί όπου βάζει ο Ποσειδώνας το χέρι του σε δύσκολες όψεις γινόμαστε πιο επιρρεπείς στο να παραμυθιαστούμε και να πιστέψουμε ως αλήθεια μόνο αυτό που ευχαριστεί τα αυτιά ή τα μάτια μας. Ειδικά σε θέματα σχέσεων και οικονομικών αυτή η όψη έχει ένα μεγάλο απαγορευτικό, άρα είναι η πιο ακατάλληλη για συναισθηματικές και οικονομικές επενδύσεις. Επειδή είναι μια όψη που ρέπει προς την ευαισθησία και τη συμπόνια πρέπει να είμαστε πιο καχύποπτοι όταν μας πλησιάζουν άτομα που δεν γνωρίζουμε και απευθύνονται στην καρδιά μας. Στις 29/08/2024 η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο της πτώσης της, την Παρθένο, και εισέρχεται στον Ζυγό, το δεύτερο από τα ζώδια της διακυβέρνησης της (το άλλο είναι ο Ταύρος).

Σε αυτό το ζώδιο η Αφροδίτη βρίσκει το ιδανικό περιβάλλον για να εκφράσει τις καλύτερες ποιότητες της. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό προάγει την ευγένεια, τους καλούς τρόπους, την κοινωνικότητα, τη διπλωματική προσέγγιση, είναι πρόθυμη να βάλει λίγο νερό στο κρασί της προς χάριν της συντροφικότητας και της συνεργασίας και βέβαια είναι μια Αφροδίτη με εξαιρετικό γούστο και αισθητική. Θα ευνοήσει Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους ως επί το πλείστον μέχρι τις 23/09/2024. Με την είσοδο της στον Ζυγό αμέσως θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μια όψη πάθους, έντονων επαφών και εμβάθυνσης των σχέσεων μας. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τον Ουρανό να γυρίζει ανάδρομος την 1η Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Ταύρου.

Για τους επόμενους μήνες και μέχρι σχεδόν το τέλος του Ιανουαρίου 2025 ο πλανήτης του απροσδόκητου, των ξαφνικών αλλαγών και των ευφυών εμπνεύσεων, θα βρίσκεται σε μια κατάσταση πιο αδύναμη που μπορεί να καθυστερεί την πρόοδο μας, αλλά θα μας δώσει την ευκαιρία να ξαναδούμε τις προτεραιότητες μας σε θέματα που αφορούν τις αξίες μας. Ο Ουρανός προχώρησε στο ζώδιο του Ταύρου το 2018 και θα παραμείνει μέχρι το 2026, κάνοντας όμως μια δοκιμαστική πτήση στο ζώδιο των Διδύμων από τις 07/07/2025 μέχρι τις 08/11/2025 που θα επιστρέψει για τελευταία φορά στον Ταύρο. Θα πάρει τελεσίδικα τη θέση του στους Διδύμους μέσα στο 2026. Η τελευταία φορά που ο Ουρανός βρισκόταν στο ζώδιο του Ταύρου ήταν από το 1935 μέχρι το 1942 την εποχή του Δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, της ανόδου του φασισμού, των δικτατόρων, της οικονομικής ένδειας, της αλλαγής συνόρων, των μετακινήσεων πληθυσμών από τη μια περιοχή στην άλλη, των οικολογικών καταστροφών. Μια ματιά στα γεγονότα των τελευταίων χρόνων στον πλανήτη απηχεί με διαφορετικό τρόπο μεν αλλά με παρόμοιες συνέπειες την πορεία αυτή. Το σίγουρο είναι πως όπως και τότε, έτσι και τώρα μετά το τέλος της πορείας του Ουρανού στον Ταύρο τίποτε δεν θα είναι το ίδιο. Άραγε θα μπορούσαμε εμείς οι άνθρωποι να βάλουμε σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές μας επιδιώξεις και να ενδιαφερθούμε για το συλλογικό καλό και το καλό του πλανήτη; Μένει να απαντηθεί στα επόμενα χρόνια.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο την εβδομάδα 26/08/2024 – 01/09/2024

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας να σχηματίζει το τελευταίο τέταρτο, φέρνοντας στο προσκήνιο όλες τις ανασφάλειες και τα άγχη για το παρακάτω της ζωής σας. Όμως ακόμη δεν είναι η ώρα της δράσης. Την Τρίτη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ξυπνά τάσεις φυγής κι έτσι μπορεί απλώς να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά. Έμφαση στο σπίτι δίνει αυτή η όψη και μπορεί να σας πιάσει η μανία να κάνετε αλλαγές στον χώρο σας, μολονότι μπορεί να εκμεταλλευτείτε τη μέρα και για να καλέσετε φίλους στο σπίτι. Τα καλύτερα νέα τα επιφυλάσσει η Τετάρτη καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής ολοκληρώνει την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του στον Λέοντα και σταματούν οι αναταράξεις στην καθημερινότητα σας και τα προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Σταδιακά θα υποχωρήσουν οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και θα σημειώσετε περισσότερη πρόοδο. Θα ενισχύσετε δεσμούς με συνεργάτες ή θα προχωρήσετε σε νέες συμφωνίες και συνεργασίες, ενώ θα τελειώσουν και οι παρεξηγήσεις στην καθημερινότητα σας με φίλους, γνωστούς και γείτονες. Την ίδια μέρα η όψη αντίθεσης Αφροδίτης-Ποσειδώνα σας προτρέπει ακόμη κι αν εργάζεστε να βρείτε χρόνο να τον διαθέσετε στον εαυτό σας, στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στο σπίτι. Γενικώς τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας εξακολουθούν να είναι τα σημαντικά του μήνα κι αυτά που ενδεχομένως να σας προκαλούν μεγαλύτερο άγχος. Από την άλλη η όψη αυτή, επειδή εμπλέκει και τον Ποσειδώνα από τον τομέα της καριέρας, μπορεί πρόσκαιρα να σας προκαλεί μια αβεβαιότητα σε σχέση με τους επαγγελματικούς σας στόχους αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου. Φυσικά δε χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις σε σχέση με την καριέρα κάτω από την επιρροή της σύγχυσης. Ακόμη προσέξτε την επιθυμία σας ίσως να εντυπωσιάσετε κάποιον ανώτερο, κι από την άλλη μην εντυπωσιάζεστε εύκολα από κάτι που μπορεί να σας προταθεί επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα. Η Αφροδίτη στις 29/08 αφήνει την Παρθένο και προχωρά στον φιλικό σας Ζυγό, το ζώδιο που συμβολίζει τις χαρές της ζωής, τον έρωτα, τα φλερτ, τις διασκεδάσεις, τα δημιουργικά σας πλάνα, τη φήμη, τα παιδιά. Από τις 29/08 μέχρι τις 23/09 έχετε να περιμένετε ένα τεράστιο κύμα δημιουργικών ιδεών να σας κατακλύζει, ενώ κι η φαντασία σας θα δουλεύει υπερωρίες. Μπορεί να προκύψουν εξαιρετικές ευκαιρίες για τις αδέσμευτες-ους για νέες σχέσεις και μάλιστα αρκετά σοβαρές, αν είστε καλλιτέχνες να έχετε περισσότερη δουλειά αλλά και έμπνευση, αλλά και να περνάτε όλοι οι Δίδυμοι λίγο πιο διασκεδαστικά στην καθημερινότητα σας κάνοντας αυτά που σας αρέσουν κι όχι μόνο όσα «πρέπει».

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά φιλοξενώντας την έναρξη της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου μέσα σε ένα εντελώς ψυχολογικό και πνευματικό οίκο του ωροσκοπίου σας, τον 12ο. Με κάποιο τρόπο μπορεί τα τελευταία 6 χρόνια από το 2018 που πέρασε ο Ουρανός σε αυτό τον τομέα να έχετε κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό σας σε επίπεδο αυτογνωσίας. Είναι πιθανόν να έγινε πιο έντονη η διαίσθησή σας και να ακούτε πλέον τις ανάγκες σας με ένα διαφορετικό τρόπο δίνοντας τους μεγαλύτερη σημασία και αξία. Ίσως διαπιστώσατε την επιρροή που έχει η ψυχολογία σας στο σώμα και τη φυσική σας κατάσταση και σας φροντίζετε περισσότερο. Η επιρροή του Ουρανού σε αυτόν τον τομέα συνεχίζεται μέχρι το 2026, με ένα μικρό διάλειμμα από τις 07/07/25 μέχρι τις 08/11/25 που θα περάσει δοκιμαστικά στο ζώδιο σας. Μέχρι τότε καλείστε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που έχετε σωρεύσει μέχρι τώρα για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Η ανάδρομη πορεία του πλανήτη των αλλαγών θα σας δώσει μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2025 την ευκαιρία να δείτε σε ποια μοτίβα του παρελθόντος ή σε ποιες περιοριστικές αντιλήψεις μπορεί να έχετε κολλήσει που δεν σας επιτρέπουν ακόμη να πάτε μπροστά και να απαλλαγείτε από αυτά.

ΛΕΩΝ

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ξεκινά με το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους τη Δευτέρα, που στρέφει την προσοχή σας στους στόχους σας επαγγελματικούς και οικονομικούς. Όμως δεν είναι ακόμη η στιγμή της δράσης απλά της οργάνωσης. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ουρανό την Τρίτη έχει ενδιαφέρον σε επίπεδο οικονομικό και επαγγελματικό, και πιθανώς να υπάρχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση που έχει και θετικό οικονομικό αντίκτυπο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας. Το θετικότερο νέο όμως για σας έρχεται στις 28/08, καθώς ο Ερμής επιστρέφει μετά από 3 εβδομάδες στην ορθή του πορεία στο ζώδιο σας εξομαλύνοντας τα προβλήματα στην επικοινωνία. Η σύγχυση αναφορικά με τα σχέδια σας αλλά και τις σχέσεις σας ήταν έντονη στο μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου κι αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο πιθανώς να νιώσατε ότι δεν ξέρετε τι θα συμβεί παρακάτω τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά θέματα. Όμως από δω και κάτω τα πράγματα θα αρχίσουν να κινούνται ξανά και θα σημειώσετε πρόοδο και το βασικότερο απ’ όλα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα έχετε ευθυκρισία. Την ίδια μέρα αναζωπυρώνονται διάφορα άγχη για πρακτικά θέματα είτε επαγγελματικά είτε οικονομικά με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους οικονομικούς οίκους του ωροσκοπίου σας και καλά θα κάνετε να προσέξετε πολύ με τα έξοδα σας. Επειδή οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα πειθαρχημένοι στο τι ξοδεύετε. Σαφώς είναι η πιο ακατάλληλη όψη για οικονομικές επενδύσεις και για οικονομικό ρίσκο. Προσέξτε επίσης τα ψιλά γράμματα σε διακανονισμούς, συμφωνίες και οτιδήποτε αφορά οικονομικές δοσοληψίες. Από την Πέμπτη 29/08 η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό δίνοντας μεγαλύτερη εξωστρέφεια ενεργοποιώντας τον 3ο Ηλιακό σας οίκο της επικοινωνίας, της γνώσης, των ταξιδιών. Φαίνεται ότι στο τέλος Αυγούστου και τον Σεπτέμβριο μέχρι τις 23/09 θα έχετε πιο πολλές επαφές, θα είστε πιο κοινωνικοί ή θα τρέχετε προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια σας για το φθινόπωρο. Επειδή όμως θα είναι αρκετές οι υποχρεώσεις σας μέσα στη μέρα, προσέξτε να είστε καλά οργανωμένοι για να τα προλαβαίνετε όλα και να έχετε και χρόνο να τον αφιερώνετε σε αυτά που σας αρέσουν και απολαμβάνετε να κάνετε.

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου μέσα στον τομέα της καριέρας και των φιλόδοξων σχεδίων σας. Η αλήθεια είναι αγαπητοί μου Λέοντες ότι από το 2018 που πέρασε για πρώτη φορά ο Ουρανός στον Ταύρο άρχισε μια πορεία αλλαγών στην επαγγελματική σας κατεύθυνση και ταυτότητα. Μολονότι ο Ουρανός δεν θα σταματήσει να σας επηρεάζει μέχρι το 2026, που σημαίνει ότι είστε ακόμη σε μια φάση αλλαγών, το επόμενο πεντάμηνο με ανάδρομο τον Ουρανό αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα σκεφτείτε περισσότερο τις ήδη υπάρχουσες αλλαγές και θα θελήσετε ίσως να κάνετε μικρές διορθώσεις, παρά να εγκαινιάσετε κάτι εντελώς καινούριο. Αφήστε τα πολύ σημαντικά νέα ξεκινήματα για την επόμενη χρονιά, ειδικά αν αφορούν μια εξ ολοκλήρου αλλαγή κατεύθυνσης της ζωής σας και επαγγελματικής δραστηριότητας.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στα σχέδια σας για το μέλλον είτε της δουλειάς, των σπουδών, είτε ακόμη για τη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης με το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους τη Δευτέρα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό την Τρίτη μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις εκεί που υπήρχε αδιέξοδο και μπορεί να έχετε και ξαφνικές εμπνεύσεις που θα βοηθήσουν να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας. Προσπαθήστε μέσα στο πρόγραμμα σας να εντάξετε κάποιες δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και κάνουν καλό και στη φυσική σας κατάσταση. Εμπιστευθείτε τη διαίσθηση σας σε σχέση με τους ανθρώπους σε αυτή τη φάση και μη μένετε στην επιφάνεια μιας πρώτης εντύπωσης. Οι επόμενες μέρες μπορεί να σας δυσκολέψουν σε θέματα δουλειάς ή συνεργατών και μπορεί να διαπιστώσετε περίεργες συμπεριφορές ή καταστάσεις που απαιτούν μια διαφορετική προσέγγιση για να επιλυθούν. Βλέπετε στις 28/08 η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργεί μια αίσθηση σύγχυσης ή και άγχους σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Από την άλλη για κάποιους μπορεί να είναι μέρες ασάφειας σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις και κυρίως αν έχετε βγει πρόσφατα από μια ερωτική σχέση και προσπαθείτε να καταλάβετε το πώς και το γιατί. Επειδή ο Ποσειδώνας είναι ίσως ο πιο ακατάλληλος πλανήτης για να σας διαφωτίσει, απλώς μην προχωράτε σε εύκολα συμπεράσματα γιατί η κρίση σας μπορεί να επηρεάζεται από την ψυχολογία και τη συναισθηματική σας φόρτιση. Αφήστε τη μέρα να περάσει κι όταν η Αφροδίτη στις 29/08 μπει στο ζώδιο σας τότε επανεξετάζετε την όποια κατάσταση. Αξιοποιήστε την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα για να κάνετε καλό στην υγεία σας. Να το ρίξετε λίγο έξω, να πάτε τις βόλτες σας, να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική στη βεράντα ή τον κήπο σας με την εκλεκτή σας παρέα. Τα καλύτερα νέα έρχονται την ίδια μέρα, καθώς ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία στον Λέοντα βάζοντας τέλος σε μια περίοδο τριών εβδομάδων που επικρατούσαν η σύγχυση, οι ασυνεννοησίες και το παρασκήνιο. Σταδιακά θα αρχίζουν να υποχωρούν οι παρεξηγήσεις, θα νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην επικοινωνία με τους άλλους και θα καταφέρετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με την ομάδα που δραστηριοποιείστε από κοινού προκειμένου να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε στη δουλειά. Η επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 29/08 θα είναι σαν τη δροσερή πνοή του ανέμου σε μια καυτή καλοκαιρινή μέρα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδο για σας, με ευκαιρίες για νέες σχέσεις αν είστε αδέσμευτες-οι, με θετικότερες προοπτικές στη σχέση ή το γάμο σας αν είστε δεσμευμένοι-ες και γενικότερα με πιο αισιόδοξες προοπτικές για την προσωπική αλλά και επαγγελματική σας ζωή. Θα είστε πιο δημοφιλείς και περιζήτητοι, θα περνάτε πιο διασκεδαστικά τις μέρες σας ακόμη κι αν έχετε άπειρες υποχρεώσεις. Εξαιρετική η παρουσία της στο ζώδιο σας αν θέλετε να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και να κάνετε τονωτικές ενέσεις με αυτό τον τρόπο στην αυτοπεποίθηση σας μέχρι τις 23/09 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση.

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ουρανού στον Ταύρο. Μέσα στον 8ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου από το 2018 ακόμη ο Ουρανός έχει φέρει πολλά και περίεργα σενάρια τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα οικονομικά. Κι ενώ οι αλλαγές δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, αφού ο Ουρανός θα παραμείνει μέχρι το 2026 σε αυτόν τον τομέα, σίγουρα έχετε διανύσει ένα μεγάλο μέρος της πορείας του. Στο επόμενο πεντάμηνο παρόλα αυτά δεν είναι η στιγμή να προχωρήσετε σε μια ριζοσπαστική αλλαγή είτε σε μια σχέση είτε σε μια οικονομική συνεργασία αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Πάρτε τον χρόνο σας για να σχεδιάσετε καλύτερα τα καινούρια βήματα που θέλετε να κάνετε ή προσπαθήστε να κάνετε μικρές αλλαγές σε ό,τι ήδη έχετε εγκαινιάσει τους προηγούμενους μήνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ξεκινά με το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στους Διδύμους που στρέφει την προσοχή σας στις προσωπικές σας σχέσεις, στα θέματα των παιδιών αλλά και στα οικονομικά. Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό την Τρίτη μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα θέμα που αφορά στα οικονομικά σας, πιθανώς όμως και την οικογένεια ή το σπίτι αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Τα καλύτερα νέα της εβδομάδας έρχονται στις 28/08, με τον Ερμή να επιστρέφει στην ορθή του πορεία στον Λέοντα επιτέλους και να διευκολύνει την καθημερινότητα σας απαλλάσσοντας σας από προβλήματα στην επικοινωνία, στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Τώρα λοιπόν που βρισκόμαστε στο τέλος της πορείας του θα μπορέσετε να εξακριβώσετε τα ακριβή σας συναισθήματα είτε για ανθρώπους είτε για καταστάσεις που αναπτύχθηκαν μέσα στον Αύγουστο. Η ειλικρίνεια θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο. Την ίδια μέρα έχουμε την αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στον άξονα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την ασφάλεια, την οικονομική σταθερότητα, δημιουργώντας είτε μεγαλύτερο άγχος είτε μια εικόνα επίπλαστη που πρέπει να προσέξετε ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας. Το πιο σημαντικό με αυτή την όψη είναι να πατάνε τα πόδια σας καλά στη γη αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε προβλήματα στον εαυτό σας. Αναφέρομαι κυρίως στις επιλογές σας σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Είναι μια απαγορευτική όψη τόσο για οικονομικές όσο και για συναισθηματικές επενδύσεις. Ο στόχος σας πρέπει να είναι να δημιουργήσετε ένα ρεαλιστικό ισοζύγιο ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδα. Την Πέμπτη 29/08 η Αφροδίτη περνώντας στον Ζυγό θα ξυπνήσει το μικρόβιο του ταξιδιού μέσα σας και θα σας οδηγήσει σε κάποια ταξιδάκια έστω κι αν είναι ολιγοήμερα. Μάλιστα θα σας πρότεινα να εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο που έρχεται και να κανονίσετε κάτι έστω και τελευταία στιγμή, γιατί θα περάσετε εξαιρετικά και πιθανώς και αρκετά ρομαντικά. Η Αφροδίτη θα σχηματίσει πιο θετικές όψεις στην πορεία της στον Ζυγό, ξεκινώντας με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας την ίδια μάλιστα μέρα. Φαίνεται λοιπόν ότι μπορεί μέσα σε αυτό το διάστημα να προκύψει μια καλή συμφωνία, να έχετε θετικά νέα σε σχέση με νομικά ζητήματα, επαφές με ξένους – εξωτερικό, θέματα εκδόσεων, σπουδών. Αλλά και στην προσωπική σας ζωή μπορεί η παρουσία της Αφροδίτης να τονώσει τη σχέση σας ή να φέρει νέες γνωριμίες.

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την έναρξη της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του κυβερνήτη σας Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου. Ο Ουρανός έχει περάσει σε αυτό το ζώδιο από το 2018 και θα παραμείνει μέχρι το 2026. Στη πολύχρονη πορεία του σε αυτό το ζώδιο μπορεί να είχατε τεράστιες αλλαγές είτε σε θέματα σπιτιού, τόπου κατοικίας, θέματα με την οικογένεια σας ή αλλαγές ακόμη και στην κατεύθυνση των επαγγελματικών. Σε κάθε περίπτωση η τελευταία εξαετία είχε μεγάλη αστάθεια κι αυτό το μοτίβο θα συνεχιστεί με κάποιο τρόπο μέχρι την άνοιξη του 2026, με ένα μικρό διάλειμμα από τις 07/07 μέχρι τις 08/11 του 2025 που θα κάνει τη δοκιμαστική του πτήση στους Διδύμους. Τώρα που ο Ουρανός θα μπει σε φάση ανάδρομης πορείας για τους επόμενους πέντε μήνες μην κάνετε ακραίες όμως αλλαγές ειδικά σε θέματα κατοικίας. Σαφώς μπορείτε να αναδιακοσμήσετε έναν χώρο ή να κάνετε κάποιες αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα κατοικία σας. Αποφύγετε όμως μια αγορά ακινήτου και μάλιστα βιαστικά.

Πηγή: asibiliou.gr–ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments