Ζώδια

Ποιο μάθημα θα δώσει ο Σεπτέμβριος 2024 στο ζώδιο σου;

Ποιο μάθημα θα δώσει ο Σεπτέμβριος 2024 στο ζώδιο σου;

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ποιο μάθημα θα δώσει ο Σεπτέμβριος 2024 στο ζώδιο σου;

Μαθήματα Ζωής θα δώσει ο Σεπτέμβριος στο πέρασμά του! Ποιο είναι το μάθημα που θα δώσει στο δικό σου ζώδιο;

Ο Σεπτέμβρης κουβαλά ένα ποιοτικό ‘βιβλίο’ μαζί του. Ο τρόπος που θα το διαβάσουμε, είναι η επίδραση της έκλειψης. Ποιο είναι το μάθημα που θα δώσει στο κάθε ζώδιο, λοιπόν; Ας δούμε παρακάτω.

Κριός

Η ένωση του συνειδητού σου με τον ψυχισμό σου είναι απαραίτητη για να παραμείνεις αυθεντικός. Δεν μπορείς να ‘κρύβεσαι’ πίσω από την εικόνα που έχεις φτιάξει για την κοινωνία. Ακόμη κι αν επέλεξες η πλειοψηφία να μη γνωρίζει τίποτα για τον πραγματικό σου εαυτό, εσύ οφείλεις να αποδεχθείς και να καλλιεργήσεις ακόμη και την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία από την υγιή αγάπη προς τον εαυτό μας – εδώ μιλάμε για αγάπη, όχι για ναρκισσισμό ή αυτολύπηση!

Ταύρος

Οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί, Ταύρε, αλλά οι καλοί φίλοι, μόνο! Σε περίπτωση που εξακολουθείς ακατάπαυστα να επιμένεις στην απόρριψη της ύποπτης πλευράς των ατόμων που σου κάνουν παρέα και να βλέπεις μόνο τα θετικά τους, το διάστημα του Σεπτέμβρη θα σε ταρακουνήσει! Επίσης, πρέπει να αξιολογήσεις τις αξίες και τους στόχους σου, γιατί καμιά φορά επιμένεις σε πράγματα που δεν αξίζουν. Ο μήνας αυτός σου διδάσκει τι πραγματικά αξίζει να παραμείνει στη ζωή σου.

Δίδυμος

Δίδυμε, ακόμη και το ιδανικό στα επαγγελματικά, μόλις το κάνεις πραγματικότητα, θα παρατηρήσεις ότι έχει ψεγάδια! Μέσα από ένα μεγάλο άλμα και ρίσκο που δε σου βγαίνει όπως υπολόγιζες, ο Σεπτέμβριος σου διδάσκει ότι αν φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε μάλλον δεν είναι! Πρόσεξε τα κουτσομπολιά από το εργασιακό ή το κοινωνικό σου περιβάλλον. Στην πραγματικότητα δεν έχεις κάποιον έλεγχο στο τι λένε οι άλλοι, αλλά μπορείς να ελέγξεις το κατά πόσο θα σε επηρεάσουν να φτάσεις τα όνειρά σου.

Καρκίνος

Ο Σεπτέμβριος σε βυθίζει στα νερά της προσωπικής, πνευματικής κι επαγγελματικής ανάπτυξης, Καρκίνε. Είσαι από τους πλέον ευνοημένους της περιόδου και το ‘σχολείο’ της έκλειψης θα δείξει μεγάλη επιείκεια απέναντί σου. Σου διδάσκει με έναν ‘ευγενικό’ τρόπο, το σύμπαν, ότι το διάβασμα, η παρατήρηση των συνηθειών τρίτων προσώπων, οι ξένοι πολιτισμοί και τα ταξίδια αποτελούν πηγή σοφίας. Το να υιοθετήσεις συνήθειες που σπανίζουν στο άμεσο περιβάλλον σου, ενδεχομένως να σπάσει ένα άρρωστο μοτίβο.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, ο Σεπτέμβρης είναι μία περίοδος ανασφαλειών. Ως ο βασιλιάς της ζούγκλας, μπορείς με τη δύναμη που έχεις να τις ‘εξοντώσεις’ και να βγεις πιο δυνατός από αυτό. Κάποιες επαγγελματικές ή οικονομικές ανασφάλειες αναδύονται στην επιφάνεια, για να σε κινητοποιήσουν να σκεφτείς τι σημαίνει σταθερότητα. Προτιμάς να θυσιάσεις την κοινωνική σου εικόνα και καταλαβαίνεις ότι στο τέλος της ημέρας η δική σου γνώμη είναι αυτή που μετράει περισσότερο.

Παρθένος

Οι διαπροσωπικές σχέσεις και οι συνεργασίες έχουν πάντα δύο όψεις. Τη δική σου και των άλλων. Αν η μία πλευρά εξακολουθεί να ρίχνει ελαφρυντικά στην άλλη, χωρίς αυτό να συμβαίνει αμφίδρομα, τότε αργά ή γρήγορα θα γίνουν άνισοι οι όροι. Ο Σεπτέμβρης έρχεται, Παρθένε, για να σου διδάξει ότι οφείλεις να δείχνεις και στον εαυτό σου την ίδια επιείκεια που προβάλλεις και σε τρίτους. Όλοι έχουν μία αρνητική και μία θετική πλευρά, επομένως, οφείλεις να αποδέχεσαι και τις δύο σε εσένα και τους άλλους.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η ρουτίνα που ακολουθείς είναι το παν για την επιτυχία σου. Τα επαγγελματικά σου απαιτούν πειθαρχία και καλές συνήθειες, ώστε να είναι λειτουργικός με τον ελάχιστον δυνατό κόπο. Αντίστοιχα, η ερωτική σου ζωή χρειάζεται ανακατατάξεις προτεραιοτήτων στην καθημερινότητά σου. Είναι άριστη στιγμή για να κάνεις μικρές μεταβολές που θα βελτιώσουν μακροπρόθεσμα την ποιότητα κάθε πτυχής της ζωής σου.

Σκορπιός

Ο έρωτας είναι από τα ωραιότερα συναισθήματα, μα κι εμπειρίες της ζωής, Σκορπιέ. Ο Σεπτέμβριος σε καλεί να παραμείνεις ειλικρινής με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Μην φοβηθείς να πληγωθείς από την αγάπη, αφού αυτό είναι μόνο ένα ενδεχόμενο, όχι κάτι σίγουρο. Για να το αποφύγεις αυτό, θα χρειαστεί να αγαπήσεις πρώτα εσύ τον εαυτό σου και να απομακρύνεις τα άτομα που δε σου δείχνουν αγάπη. Η αγάπη υπό όρους και μονόπλευρη προσπάθεια, δεν είναι αληθινή.

Τοξότης

Το σπίτι και η οικογένεια από την οποία καταγόμαστε, Τοξότη, είναι πράγματα από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μας, αλλά πρέπει να βάλεις όρια! Ο Σεπτέμβριος έρχεται μέσα από διλήμματα στην οικογένεια, τα προσωπικά και τα επαγγελματικά να σου δείξει ότι στο τέλος της υπόθεσης, οι επιλογές και η ζωή είναι δικές σου. Προστάτευσε κι αγάπα τους δικούς σου ανθρώπους, όμως μην παραμελείς τα όνειρά σου.

Αιγόκερως

Η επικοινωνία είναι το κλειδί στα περισσότερα ζητήματα, φίλε Αιγόκερε. Η έκλειψη του Σεπτέμβρη μέσα από μικρές παρεξηγήσεις σε οδηγεί στο συμπέρασμα πως παίζει ρόλο ο τρόπος που συνεννοείσαι. Οι λέξεις που χρησιμοποιείς, η γλώσσα του σώματός σου, καθώς και η προδιάθεση προς τον συνομιλητή σου επιδρούν σημαντικά στους διαλόγους σου. Θα καταφέρεις να κάνεις γερή πρόοδο στην επικοινωνία σου και να διαπραγματευτείς πιο ευνοϊκές συνθήκες στα προσωπικά και τα επαγγελματικά.

Υδροχόος

Υδροχόε, τα πάντα είναι θέμα αυτοεκτίμησης. Ο Σεπτέμβριος σείει την πίστη στις προσωπικές σου δυνατότητες και δυναμικό, με αποτέλεσμα να δεις ξεκάθαρα κάποιες καταστάσεις. Θα καταλάβεις πως η εσωτερική σου φωνή είναι επηρεασμένη από την κριτική των άλλων. Αυτό θα σου προσφέρει την ευκαιρία να την αντικαταστήσεις με άλλες θετικές δηλώσεις που επιβεβαιώνουν όλα όσα αξίζεις. Ως επακόλουθο, θα κατανοήσεις ότι αξίζεις την υποστήριξη των άλλων, καθώς και περισσότερα χρήματα από τη δουλειά που κάνεις.

Ιχθείς

Είσαι ο πρωταγωνιστής του Σεπτέμβρη με τα φώτα να πέφτουν ακριβώς επάνω σου. Ο μήνας σου μαθαίνει πως όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι για να επιτύχεις είναι μέσα σου. Μείνε πιστός στις αξίες και στις ιδέες σου, επικοινώνησε με τους άλλους τα όνειρα και τους στόχους σου και λίγο – λίγο θα σου ανοιχτούν δρόμοι προς την επιτυχία. Αυτή μπορεί να πάρει την μορφή μίας αληθινής αγάπης, μίας καλύτερης επικοινωνίας εντός μίας σχέσης ή μία εργασιακή ευκαιρία πάνω σε αυτό που ονειρεύεσαι.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments