Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τέλος! Οριστικό για Σπόρτινγκ και Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Τέλος! Οριστικό για Σπόρτινγκ και Ιωαννίδη

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//Παναθηναϊκός: Τέλος! Οριστικό για Σπόρτινγκ και Ιωαννίδη

Αλλάζουν στόχο οι Πορτογάλοι

Δύο μέρες μετά το ρεπορτάζ της A Bola περί πιέσεων των εκπροσώπων του Φώτη Ιωαννίδη προς τον Παναθηναϊκό προκειμένου να πωληθεί στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, το CNN τη Πορτογαλίας υποστηρίζει πως η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ απέσυρε το ενδιαφέρον της και στρέφεται σε άλλο στόχο.

Από την αρχή του καλοκαιριού έχουν γραφτεί πολλά για το μέλλον του διεθνή Έλληνα φορ και υπήρξαν όντως προτάσεις και μάλιστα μεγάλες από ευρωπαϊκές ομάδες, οι «πράσινοι» όμως τις απέρριψαν όλες επαναλαμβάνοντας ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση και όλα δείχνουν, πλέον, πως θα παραμείνει στην ομάδα.

Τις τελευταίες μέρες στην Πορτογαλία υπήρχαν ρεπορτάζ, όπως αυτό της A Bola, που έκανε λόγο για πιέσεις από την πλευρά του παίκτη προς τον Παναθηναϊκό προκειμένου να πει «ναι» στη Σπόρτινγκ, ο προπονητής της οποίας, Ρούμπεν Αμορίμ, είχε δηλώσει πρόσφατα ότι είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τώρα, όμως, έρχεται το CNN της Πορτογαλίας για να αλλάξει τα δεδομένα, αφού σε νέο ρεπορτάζ τονίζει ότι η Σπόρτινγκ απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Ιωαννίδη, λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, στρέφοντας την προσοχή της σε άλλους στόχους σε Σουηδία και Νορβηγία.

Όπως και να έχει, η υπόθεση Ιωαννίδη θα ξεκαθαρίσει οριστικά σε λίγα 24ωρα, όταν και θα λήξει η μεταγραφική περίοδος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments